-

Originally Posted by
umutabi
Onlar ruh sağlığı yerinde, ayakları yere basan bir lider koordinasyonuyla olur, aksi durumda avuçlarını yalar, kıçlarına baka baka geri gelirler Londradan.
Belki de para politikasındaki bu eksik ve yanlışlıklar silsilesi Londra'daki trader için bir avantajdır. Her zaman para kazanmak için bu şekilde bir boşluk yakalamak mümkün olmayabilir.
-

Originally Posted by
rxpu
Belki de para politikasındaki bu eksik ve yanlışlıklar silsilesi Londra'daki trader için bir avantajdır. Her zaman para kazanmak için bu şekilde bir boşluk yakalamak mümkün olmayabilir.
O zaman yandı gülüm keten helva Doları sattım Tl ye geçtim diyenler için durum vahim olacak.
-

Originally Posted by
umutabi
O zaman yandı gülüm keten helva Doları sattım Tl ye geçtim diyenler için durum vahim olacak.
Volatilitenin yüksek olacağı kesin. Alım satımda büyük kar ve zarar oluşacak. Ama sağlık ta önemli.
-
Eğerki bu Dolar yine 4.80 üstüne atarsa tüm psikolojiler bozulur, kimse ne yaptığının farkında olmadan saldırır ve film kopar. Olacaklar olmasın diye son 3-4 yıldır ben ve benim gibiler boşa osurup durduk şimdi de ah vah diyecek halimiz yok kim ne mok yaptıysa gitsin o temizlesin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri