Doviz bu kadar hareketli olunca kaldiracli islem yapiyor hissi oluyor artik. Bankalar makasi iyice actilar, al-sat doviz ve altinda en iyi oranlar hangi bankada fikri olan var mi? Vakifbank artik iyice yüzüðe vurdu
Doviz bu kadar hareketli olunca kaldiracli islem yapiyor hissi oluyor artik. Bankalar makasi iyice actilar, al-sat doviz ve altinda en iyi oranlar hangi bankada fikri olan var mi? Vakifbank artik iyice yüzüðe vurdu
Patronlar dünyasý : Erdoðan'la Ýngiltere ziyaretinde sýrasýnda görüþen uluslararasý yatýrýmcýlar, Reuters'e konuþtu. Duyduklarý karþýsýnda 'þoke olduklarýný, kulaklarýna inanamadýklarýný' söyleyen yatýrýmcýlar, ''Piyasalar dahil herkesle savaþýyor, ama bu kazanýlabilir bir savaþ deðil'' deðerlendirmesini yaptý.
Yatýrýmcýlar , yatýrýmcýlar, Cumhurbaþkaný'nýn bir yandan artan enflasyonu aþaðý çekmeyi, TL'deki deðer kaybýnýn önüne geçmeyi, diðer yandan faizleri düþürmeyi nasýl baþarmayý planladýðý konusunda þaþkýnlýk içinde kaldýklarýný belirtti.
Baþbakan Yardýmcýsý Mehmet Þimþek'le basýna kapalý toplantýya katýlan bir yönetici de "Yurtiçinden istediðiniz kadar düþman bulun. Ancak finans piyasalarýna çatarsanýz bu savaþý kazanamazsýnýz" dedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Seçimden sonraki aþama imf stand-by anlaþmasý olacaktýr. Satýlacak bir þeyde kalmadý çünkü, ekonomiyi düzeltmek için bu saatten sonra yapýlacakta çok þey göremiyorum. Bundan sonra Türkiyenin gerçeði yüksek enflasyon, borçlu þirketlerin batýþý, yüksek iþsizlik olacak gibi görünüyor. Esas bomba emlak sektöründe tabi o bomba patladý patlayacak.
Caným ülkem, otobana çýkamadýn bir türlü.
Hep daðda bayýrda yolculuk yapýyorsun.
yeni yaptýrýmlar Türkiye'yi de ilgilendiriyor
U.S. SANCTIONS SEVERAL COS. RELATED TO AVIATION IN IRAN
*U.S. SANCTIONS RELATED TO IRAN AVIATION INCL. TURKEY ENTITIE
Yer Ýmleri