-

Originally Posted by
bir-esnaf
İNG bangası ATM'lerden günlük 1000 USD çekme işlemi veriyor. Az önce itibariyle ilk fizikimi çektim..
Şimdilik hergün 1000 bangınot devam. Çok ürkersem müracaat vezneye..
Çabuk davranan yol alır.
-

Originally Posted by
umutabi
Çabuk davranan yol alır.
fizikiye geçiyorum ama yinede açık söyleyim bu dolarları bizden KHK ile geri alacaklar hissini çok kuvvetli muhafaza ediyorum
-

Originally Posted by
MedwiG
28-29 mayıs'da Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'in Londra'ya gidecek olması olumlu olabilir.. Onlar Londra'daki yatırımcılara durumu daha iyi izah edeceklerdir..
bizimkinin faiz teorisinden bahsetmezlerse olumlu olabilir
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
bizimkinin faiz teorisinden bahsetmezlerse olumlu olabilir
Reis oraya gittiğinde konuşmuş adamlar şaşırmışlar ne oluyor demişler
Mehmet Simsek halleder bence
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Insanlar konusuyor olumsuzluklari duzeltiyor
Bu konusuyor memleketi batırıyor
-

Originally Posted by
asgaridr
Tekrar çok teşekkür ediyorum

Müthiş zamanlama olmuş.
Forumların en büyük faydası bu gözden kaçırdığını başkası görüyor, hele ki söylüyorsa burası gibi faydalı oluyor.
Direnci aşarsa esas o zaman başka olacak

zamanında biri bana tektudan çık deseydi ben şu anda memurluğu bırakmıştım

bir halt olacağı yok.
-
medwig cafede paylaşmış burayada alalım
dibslerde ki çıkış alarm veriyor
Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -72,0 milyon dolar (önceki 28,8mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -637,9 milyon dolar (önceki -230,9mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -26,2 milyon dolar (önceki -24,8mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -41,5 milyon dolar (önceki -5,8mln)
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
ben direk bankadan işlemm yapıyorum günlük işlem yapmadığımdan hatta aylık bile yapmadığımdan hiç o farkı düşünmüyorum ben dövizin en yüklü kısmını mayıs 2016 da aldım ve ogün bugüne kadar hiç satış yapmadım
altın hesabı mı yoksa fiziki altın mı başkan?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri