Evet seçimden sonra az biþi þeetçekler gibi.Hayýrlýsý tabi.Acaba diyorum reis toparlar mý olayý.Adam geleli ne oldu ki.16 yýl göz açýp kapayana kadar geçti.))))))))
Þaka þaka muharrem ince valla benim CHP li olmama raðmen CHP nin hýyarlýklarýna olan kýzgýnlýðýmý azalttý.Geçen tvde izledim adam çok doðru düþünüyor ve konuþuyor.Akþeneri de dinleyelim de nihai kararýmý veririm.CHP saðdan oy alýrým diye abdullah gül demiþti ya, akþener kesindi gözümde.Ama ince sýký bir aday olarak gözüktü gözüme.Dediklerinin yarýsýný yapsa memleket acaip nefes alýr,rahatlar.
Parti olarak iyi parti ,baþkan olarak ince, iyi bir seçim gibi gözüme gözükmeye baþladý.
CHP ye olan ekmelettin kýzgýnlýðým hala geçmedi hele týpýþ týpýþ gidip verdik oyu ya, ah kýlýçdar sana ne demeli.
4,7001 -0,0089 -0,19%
saðlam çaktýlar bugünde eve ekmek götüremeyeceðiz zarar gene kol gibi
bir halt olacaðý yok.
Bizim lise zamanýmýzda sene 95 ler, MGV, Ülkü Ocaklarý, Nizami Alem Ocaklarý, hepsinden ayrý çektik... Okula gidemiyorduk adamlarýn yüzünden. Yolda yürüyorsun birisi geliyor niye gözünün üstünde kaþ var diyor, diyorsunki Allah böyle yaratmýþ, bir bakýyorsun 10 kiþi sana dalmýþ... Yani Ülkücüler bende karayan bir yana tabiki bir maðlum parti kadar olamaz...
Yer Ýmleri