Dolarýn fiyatýný yüksek faizin baskýladýðý çok açýk. Adeta faiz kafesine kapatýlmýþ vahþi bir hayvan gibi. Ancak kafesin demirleri sanýldýðý kadar kalýn ve kuvvetli deðil. Kafesin demirleri daha da kuvvetlendirilmedikçe bu hayvana pek güvenilmez. Anýnda parçalayýp çýkýverir dýþarý.
Þu an hayvana sakinleþtirici verildi o nedenle kafesin zayýf demirlerine o kadar kuvvetli pençeler atamýyor.
Sakinleþtiricinin etkisi geçmeden kafesin demirlerini kuvvetlendirecek irade var mý?
Ýþte bunu tam olarak seçimlerden sonra göreceðiz.
Aç hayvaný aramýza mý salacaklar? Yoksa kuvvetlendirilmiþ kafeste kanlý etle beslemeye devam mý edecekler?
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Dolar yatýrýmcýsýný, dolar alanlarý güldürmedi. Yoksa yüksek kurun zararlý olduðunu biliyorum. Ayrýca döviz geliri olmadan ya da yeterli döviz gelir olmadan YP borçlanan o kadar çok firma var ki zaten onlarý 3.90 bile güldürmez. Üzerine bir TL faizlerin 20 seviyesine çýkmasý ve artma potansiyeli kombo yaptý.
hahahhaha sýrayla diyorsun yaniþaka maka baya strese girdim þu son 10 günde saçýmda milimetrekareye düþen ak sayýsýnda baya artýþ oldu
bu arada dolarýn artýþýný öngörüp doðru zamanda dolara geçen tüm arkadaþlarý da tekrar kutlarým çok ciddi kar yaptýlar hele birde uygun yerden çýktýlarsa !! bizim onlara yetiþmemiz turbo turabi bile olsak zor
![]()
Üzüldüm gerçekten sizin adýnýza. 2.90 uzatmýþ dolar sizi.
Yer Ýmleri