Akþam eve geliyordum. Akepe secim bürosu önünde bayrak asýyorlardý. Bir baktim. Bayrak asanlar 14-15 yaþýnda çocuklar.
Icimden dedim ki bu parti bitmiþ.
Sevinerek eve geldim.
Amma ince olmaz.
Meral...
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz burada dolar çýkýyor - düþüyor diye sevinen, üzülenler bir tarafa görevden azledilen bazý baþkanlar harbiden seçim masraflarýný çýkardýlar. Yani dýþ mihrak felan hikaye. Týpký eyyy abd, eyy ezrail misali.
Þimdi benim takip ettiðim meþhur müteahhit zeytinlik ve boþ tarla topluyor. yeni trend böyleymiþ. Geçen bana piyasayý sorarken kafa bulmuþ kerata. Yine ötmezdi de Akhisar mitinginde senin jeep ekrandaydý diye olta atýnca '' abi kimse duymasýn benim iþim çok onlarla '' dedi ve toprak iþini anlattý. Biz dolara devam. Nasýl olsa topraðýmýz garanti þimdi ona para yatýrmaya gerek yok. Ömür bitince elbet bir toprakla buluþuruz.
Ona da çözüm bulmuþlardýr,antidepresan ve uyuþturucu kullanýmý oldukça yaygýn,olmadý medya var,var oðlu var.Milletin matematiði zayýf zaten,kim oturup 10 yýl önceki gelirinin alým gücünü hesaplýyor veya hesaplýyabiliyordur ki? Þayet kaynayan sudaki kurbaða deneyinin sonuna geldik derseniz o zaman haklýsýnýz
7 hazirana kadar dolar yine 4.70 üstüne atarsa ki bence atacak %1,5 daha faiz artýrýmý daha bekliyorum. Son kurþun atýlacak sonrasý için ne silah kaldý ne mermi seçim beklenecek.
Seçimde 1. turda baþkan çýkmayacak. Temmuzda 2. turda kim alacak belirsiz. Hadi baþkaný seçtik diyelim muhtemelen mecliste çoðunluk yakalanamýyacak.
Çok belirsizlýk var çook. Belki bir seçim daha olacak. Onuda geçtim seçimlere kazasýz belasýz gidebilecek mi türkiye. Seçimden sonrasý ise ayrý bir muamma!?
Ekonomi kan kaybediyor bir an önce yeni blr program ve iþin ehli bir ekiple acil müdahale edilmeli hastaya seçim sonrasý. Yoksa bu hastayý kaybetme riskimiz çok yüksek.
ben akþeenrin daha 2. turda daha þanslý olacaðýný bu yüzden ona vermeyi düþündüðümü deklare etmiþtim ama dün ki inceyi izleyince vazgeçtim bu adam iþ yapar
bir halt olacaðý yok.
Katýlmýyorum.eskiler daha iyiydi bence.Akþam yatardýn,sabah kalkýnca dolar 2 misli olmuþ.Herkes ne kadar parasý gitmiþ,vitrindeki etikete ne fiyat yazýlacak herkes bilirdi.Ondan sonra da faizler ona göre ayarlanýr hayata kaldýðý yerden devam edilirdi.Ne bu böyle Çin iþkencesi gibi.Aðýz tadýyla millete ne develüasyon ne krizi kaktýrmayý beceremediler
Yer Ýmleri