Bist üzerinden dolar alabileceðimiz bir baþlýk var mý?usd tr - f mi vardý?
Bist üzerinden dolar alabileceðimiz bir baþlýk var mý?usd tr - f mi vardý?
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Bu söylediklerime pek sevinemeyeceksiniz,
fala göre bist son düzeltme düþüþünün yukarý düzeltmesini yapacak. Bu köprüden önce son çýkýþ, dolarese binmek için de son þans olacak.
yanýlma payým yüksek çünkü dolareste senaryo sayýsý fazla. Bistte 2 tane ve biri daha aðýrlýklý...
Estaðfurullah paylaþýmlarýnýza saygý duyuyorum.. Altý boþ yazmýyorsunuz... Mümkündür.. Yorum yapmayacaðým. Benim BÝST pozisyonlarýmý sýfýrlamam mümkün deðildir..Böyle bir düþüncemde yoktur.. Aksine Olaðan pozisyonumu geliþmelere göre arttýrmayý düþünüyorum..
Þunu paylaþmak isterim.. ABD 10y 5.10 seviyelerinden 01/07/2016 tarihinde 1,45 lerde dip yapmýþtýr..Bu tarih bir milad týr.. 2 hafta önce de 3,12 görülmüþtür.. 01/07/2016 tarihinden sonra 3,12 görülen tarihe kadar fed faiz arttýrýmlarý ile usd/eur , usd/yen paritelerine ve DOW DAX endekslerine etkilerini kesit grafikler ile incelerseniz.. Bazý fikir deðiþikleri oluþacaktýr.. Bizim gibi geliþmekte olan ülkeler abd %100 faiz artýþý sürecinde uygulamayý yanlýþ yapýp geciktiklerinden dolayý þimdi daha sert faiz arttýrýmlarýna maruz kalmýþlardýr.. Buda TL /usd etkisinde size önümüzdeki günler için fikir verebilir.. Saygýlar
Son düzenleme : thejackalav.; 04-06-2018 saat: 00:18.
hakuna matara....memento mori.
Cumhurbaþkaný Erdoðan Diyarbakýr'da konuþurken "prompter"ý arýzalandý...
https://odatv.com/vid_video.php?id=8F836
Prompter olmuþ Aþil'in topuðu ...
Ekranda birebir tartýþmalara niçin giremediði belli.....
Hiç olmazsa okumasý var![]()
Yer Ýmleri