Originally Posted by
HAKEM
Valla iktidar yanlýþ iþler yapýyor.Ekonomi çok ama çok kötü.Gelecekte de pek iyi þeyler görmüyorum.Bu inþaat ekonomisi devam ederse batarýz.Bunlara eyvellah ,ben de defalarca yazdým.Ama son yazýlanlara kendi adýma katýlamam.Ben bu topraklarda doðdum burda öleceðim.Öyle gavur ellerine ne kendim giderim ne de bir lira para yollarým.Ben hem paramý iyi kötü bu sistem içinde, hem de bu memlekette tutarým.Batarsam da batayým,baþka alternatifler bana uymaz.Aklýma uymayan þeylerle mücadele etmek baþka gavur illerine madden manen gitmek baþka.Yapanýn kararý kiþiseldir saygý duyarým ,ben yapmam ,doðru bulmam.Bu memleketin çok kazýðýný yedim ama bu topraklarýn insanýyým,baþka memleketler ne bana ne parama uymaz.Devlet el koyarsa da koysun ,o kadar uzun boylu deðil bence.
dandik devletlerin baþýna mankafalarý getirip, o ülkelerde güveni sarsýp, varlýklarýn kendi ülkelerine kaçmasýný saðlamak büyük devletler için gayet kârlý bir iþtir. tabii burada "büyük devlet" deyimi olumlu bir ifade deðildir, çünkü bir devlet ne kadar büyük bir devletse o kadar büyük bir pisliktir...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri