http://www.bloomberght.com/haberler/...sini-tamamladi
ki öyle zaten. elin hollandalýsý gelip burda niye avm kursun kafayý peynir ekmeklemi yedi. borsanýnda ciddi bir kýsmý gene böyle. nasýl az vergi vermek için Türkiye'deki bütün yatlar ABD'den kayýtlý bunlarda ayný hesap.
Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz
Originally Posted by thejackalav.
Teknik olarak gün aralýðý... Max. 4,6520 min. 4,4910..
Bu baþlýk Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz baþlýðý
Biri hisse senetçi diðeri faizci tarafýndan bi dolu beyan var
yasak deðil tabiki
umarým bu baþlýðý okuyup dolar almak isteyen ya da dolar alýp taþýyanlara bu arkadaþlarýn bir faydasý oluyordur
ALDIÐI POZÝSYON'dur adamý konuþturan..
Demek istediðim açýk; tuttuðun pozisyon söylemlerine bulaþýr ve kiþileri manipüle edersin..
Örneðin sn bahri buna iyi bir örnek olacaktýr, istemesine raðmen bir türlü dolar alamadý..
gözlemim bu..
her koyunun kendi bacaðýndan asýldýðýný biliyoruz
ama baþlýðýn ruhuna aykýrý bazý þeyler..
burada dolar yükselsin dýþýnda bir yorumun hoþ karþýlanmadýðýný biliyorum o yüzden bu yazýdan sonra da kesinlikle bir daha buraya yazý yazmam ben bilimin yanýndayým sýký mali politika olmadýktan sonra dolar yada faizin yükselmesi gerçek bir ekonomik dengelenmeyi asla saðlamaz dolar almak mesele deðil tek bir tuþa bakar eðer inancýmýz azalýrsa bizde dolarcý oluruz ayrýca ben asla dolar düþtüðünde buraya gelip dolar þelale oldu tarzý tahrik edici bir yorumda asla bulunmadým ancak dolar çýktýðýnda tl cilere dolaylý yoldan aptal salak yorumlarý yapýldýðýný da defalarca burada þahit oldum ayrýca pozisyonudur adamý konuþturan lafýnýza sonuna kadar katýlýyorum o yüzden sürekli burada aman faiz artmasýn yorumlarý yapýlýyor
Ve birde dolar yükseldiðinde burada olan, düþtüðünde ise bu baþlýktan kaybolanlarý da ilave etmek lazýmdýr sevgili Epikurus..
Not: yinede belirtmeden geçemeyeceðim, ben Bahri kardeþimizi hariç tutuyorum..![]()
Yer Ýmleri