Bu sefer yok öyle kolay kurtuluþ, çifte giriyor, faiz ve Döviz beraber yükseliyor o bidon kafalar analarýndan doðduðu günden beri görmediklerini yaþayacaklar, Eceviti rahmetle anýp bunlara ... okuyacaklar.
Ýnsanlar özellikle ülkem insaný hem nankör hem de ahlaktan yoksundur....Ben özel sektörde (TR nin en gözde þirketlerinde ) çalýþýrken 2000 yaz ayýnda bir arkadaþ kamudan istifa edip bizim þirkete geçmiþti...2001 de ortalýk iyice karýþýnca arkadaþa kýsmý ücretsiz izin çýktý , o arkadaþ " ya kamuda kalsam burada aldýðýmýn 1,5 katý maaþým olurdu ben ne halt yemeye buraya geldim , hem ücretsiz izin hemde eflasyon farký falan vermiyorlar diyerek yakýnýyor kamuya geri dönmenin yollarýný arýyordu..
O dönem Devlette olanlar oldukça þanslýydý sürekli gerçek enflasyon farký alýyorlardý , bunlar sahte enflasyon rakamlarýnýnda altýnda kamudakilere zam yapýyorlar hiç kimsenin sesi soluðu çýkmadýðý gibi yaþa padiþahým diyerek goy goya devam ediyorlar....
Deveye diken insana si.......lazýmmýþ............
Çavuþoðlu, Þimþek, Zeybekçi üçü de her gün konuþuyor ama boþ konuþuyor !!!
Bugün neler öðrendik imam abilerimizden ?
1- Merkez bankasý gerekli adýmlarý atmýþ, tedbirleri almýþ
2- OHAL'i kaldýrmak için seçimlerden sonra komisyon kurulacakmýþ
3- Rating kuruluþlarý bize haksýzlýk etmiþ
Oh be rahatladým ! Hay allah razý olsun sizden !
https://www.youtube.com/watch?v=xdGlXoOkStI (01.28.00 dan itibaren)
Reis o londra gezisini ve o televizyon konuþmasýný yapmayacaktý.Ben onu bilir onu söylerim.Dolar, hele reis devam ederse asýl o zaman þovunu yapar.Maalesef durum bu.
Yer Ýmleri