-

Originally Posted by
ayhan53
f 35 muhabbeti bi açıklığa kavuşsa
Gayet açık. Adamlar diyor ki ; s400 den vazgeçmedikçe ve papazı bırakmadıkça sana uçak yok.
-
530kusur günlük tahvil ihalesinde 19,35 olmuş faiz
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
HAKEM
Ya işte ben bu laflara acaip kıl oluyorum arkadaşlar analize bak.4.70 aşağı sarkarsa 4.65 4.60 destekleri takip edilebilir.4.70 üstü 4.76 4.72 ya gidebilir ,4.92 önemini koruyor falan..Bu ne arkadaş analiz dediğin ben yükseliş bekliyorum veya düşüş bekliyorum demeli.Şurdaki yorumcuların hemen hemen hepsi bu analistleri 5 kez cebinden çıkarır.Hem doğru yanlış analiz yapıyor burdaki insanlar hem de o analizin arkasında da taş gibi durup ya alıyorlar ya satıyorlar.Bu şeker yatırımın falan analizi bence çöp değerinde.Bu forumda yazan arkadaşların verdiği bilgilere on kat fazla değer veriyorum ben.
Hay ağzınıza sağlık. 35 kuruş aralık veriyor. Ulan biz sermayeyi kediye bile değil 3-4 kuruşluk harekete yüklemişiz, adam 35 kuruş aralık veriyor şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle bid bid bid.
-
CHP'li İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim öncesi Londra seyahatini, “Cumhurbaşkanı’nın kişiliğine göre, Londra’ya gitmesine tenezzül bile etmemesi gerekir. Tehlikeyi gördü. Orada bir ateş olduğunu hissetti, ama ‘ben bu ateşi söndürürüm’ diye gitti. Ateş sönmedi, harlandı ve eli yandı. Bunu görerek geldi” sözleri ile değerlendirdi.
-
'' seçim geçmişimizi değiştirmiyor, alınmış olan borçlarımız hala borcumuz ve orada duruyor''
Prof.Dr. Refet Gürkaynak
-

Originally Posted by
epikurus
'' seçim geçmişimizi değiştirmiyor, alınmış olan borçlarımız hala borcumuz ve orada duruyor''
Prof.Dr. Refet Gürkaynak
Ya sade olay geçmiş borçlar olsa satar savar,acı çeker öderiz .Öyle bir ekonomik sistem kurmuşuz ki borç zaten borçla dönecek üstüne bir miktar daha borçlanmak şart.Yani borç artmak zorunda.Tam komedi,aslında dram da daha fazla milletin içini karartmayayım.Hem her gün istiyoruz ,hem paramız yok, hem şeyimiz büyük.Biraz argo oldu kusura bakmayın.
-

Originally Posted by
epikurus
'' seçim geçmişimizi değiştirmiyor, alınmış olan borçlarımız hala borcumuz ve orada duruyor''
Prof.Dr. Refet Gürkaynak
seneye yine seçim var bu ülkede, en azından yerel seçim
dünyada seçimlere en çok önem vehmeden ülke burası, neden..?
çünkü hazineden geçinenlerin büyüklüğü ve yerel yönetimlerdeki rant seçimleri ölüm kalım savaşına çeviriyor..
-
Borsada ralli dolarda camel trophy başladı galiba.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri