https://twitter.com/SDKoleksiyon/sta...833076225?s=19 inþallah herþey güzel olur.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
https://twitter.com/SDKoleksiyon/sta...833076225?s=19 inþallah herþey güzel olur.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Cumhuriyet ve laiklik dolu yarýnlar için oyumuzu kullandýk.
Hayýrlý olsun
ULAÞIM politikalarýný okusanýz !!!
Taaa 1950'lerde baþlamýþlar ...Irzýna geçmiþler.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ülkemizin en lezzetli patlýcaný tokat yöresinde yetiþenmiþ. Bunun da sebebi tarlaya önce pancar, sonra patlýcan ekilmesi. Diyeceðim, toprak ekildikçe güzelleþir, ekilmez ise çorak, verimsiz hale döner. 10 senede canlandýramazsýnýz. Neden ekme, al sana para dedikleri belli deðil mi?
Uydur uydur salla
Naapiyo yani pancar topraða bi salgý mi veriyo
Býrakýn hurafeyi yav
Ne geliyorsa baþa hurafeden gelmedimi
Su þöyleymis bu böyleydi
Ben inanmiyom sanaaaaa
Uzun zamandýr topiði sessizce izliyorum.
Topiði tamamen siyasi argümanlarla dolu, karþýsýnda olan görüþteki insanlarý aþaðýlayýp, dalga geçme ve sindirme aracý haline getirenlere saygýlarýmý sunuyorum.
Buradaki bazý arkadaþlara göre dolar yükselince gayet normal ama düþünce manipulasyon olmuþ oluyor.
Patates-soðan bir yerlerde depolanýp, çürütülüp, çöplere dökülüp iç piyasada fiyat manipulasyonu yapýlýnca, bunun suçlusu da hükümet oluyor.
Bunlarý dile getirenleri de trol diye etiketleyip iþin içinden sýyrýlmak en iyi yol tabiki..
Geliþmekte olan ekonomilerde uluslar arasý konjokturden kaynaklanan sýkýntýlar olduðunu kabul ediyorum ama bu durum kimseye gayri ahlaki yollara baþvurarak meþru bir iktidara insafsýzca saldýrma hakkýný vermez.
Sabah akþam abbas yukarý abbas aþaðý bir ülkenin Cumhurbaþkanýna ve destekleyenlerine karþý her türlü hakaret ve karalamalarý yapacaksýnýz, sonra da kalkmýþ diktatörlükten bahsedeceksiniz.
Bu akþam, Türk milletinin bu tür saldýrýlara karþý nasýl bir cevap vereceðini bir kez daha göreceksiniz.
Bu millet, baþta FETO,PKK gibi terör örgütü yandaþlarýnýn sevinmesine yol açacak bir sonuca asla izin vermeyecektir.
Peki, bu sonuçtan ders alacak mýsýnýz?
Hayýr, yine yok hile yok oylar çalýndý zýrvalarýyla kaldýðýnýz yerden devam edeceksiniz.
Peki neden bunlarý yazýp kendini yoruyorsun derseniz.
Karýnca misali, yerimiz ve nerede durduðumuz belli olsun..
Kalýn saðlýcakla..
Yer Ýmleri