Ha ben ilk fýrsatta bu yaz içi bana dip gibi geldiði noktalardan gram altýna geçerim o baþka.)))))))))))Bir ay falan faize devam sanýrým.
Ha ben ilk fýrsatta bu yaz içi bana dip gibi geldiði noktalardan gram altýna geçerim o baþka.)))))))))))Bir ay falan faize devam sanýrým.
Ben burada karalar baðlamýþ birini görmüyorum en azindan forumun 2 yýllýk dolarlarý arasýnda böyle birileri yok. Siz tl cimisiniz yada necisiniz ben diyorumki 2.90 dan bu yana yani mayýs 96 dan beri dolardayým. Sen ne diyorsun ne zamandýr nereye yatýrýn yapýyorsun. Sana tavsiyem dolardan bi bok olmaz topiðine gitmen ve alaman topçusunun býraktýðý yerden konuyu eþelemeye devam etmen
Þöyle yada böyle seçim sonuçlarýna saygý duyuyorum....istediðim olmadý ama gerçekte bu..hayýrlýsý diyelim..dolarýn 4.22 ye inmesi muhtemeldir..ytd.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yýlanoðlu direniyor mu nedir))))))))
Bakalým soðan-pataes kuruna ithalat darbesi yapýlacak mý ?
e zaten sýkýysa duyma dimi
bütün basýn devlet herþey tek bir adamýn emrinde olsun ondan sonra göstermelik yapýlan seçimlerde her türlü dalavereyle elde edilen sonuca saygý duyulsun. Ýlk seçimde gene muhalif kitleler koþa koþa gidip reise konu mankeni olup meþruiyet vereceklerdir.
muhalifim diyen böyle oldukça artýk yüzde yüz eminim Recep Tayyip Erdoðan ömrünün sonuna kadar devlet baþkanlýðý yapacaktýr. Kimsenin söylenmeye hakký yok.
Dolarda tahminim gibi gevþiyor bence dahada gevþeyecektir hele reis akýlcý bir kaç adým atarsa.
Seçimleri, milliyetçi cephe kazandý.
Malesef, ben ve benim gibi düþünen insanlar kaybetti.
Zamanýnda, gereken adýmlarý atmadýðým ve 1 dolar bile almadýðým, paramý faize baðladýðým için, daha önce param erimiþti.
Dün itibarý ile gelecek için umutlarým da eridi.
Bundan sonra ne eðitim iyiye gidecek, nede ekonomi.
Eskisinden daha milliyetçi bir çizgi olacak.
Büyük ihtimal, cezaevlerinde ne kadar suçlu, ne kadar mafya varsa salýnacak.
Ýlk baþlarda, dolar, euro, faiz düþer gibi yapýp tekrar zýplayacak.
Ýlk baþlarda, borsa yükselir gibi yapýp çok daha aþaðýlara inecek.
Tek tesellim, uygun fiyatla dolar alma fýrsatý bulup, maddi zararýmýn bir bölümünü kurtarmýþ olacaðým.
O uygun fiyat neresi olur, sýký bir takip içinde olacaðým.
Manevi olarak kendimi nasýl toparlayacaðým bilemiyorum.
Yer Ýmleri