ahmet g'nin sorusu seçim daha yeni olmuþ adam görevi devralmadan vefat etmiþ
bir sonraki seçime nasýl 1 yýl olsun, görevi devralýp yardýmcýlarý belli olsa kolay..
ahmet g'nin sorusu seçim daha yeni olmuþ adam görevi devralmadan vefat etmiþ
bir sonraki seçime nasýl 1 yýl olsun, görevi devralýp yardýmcýlarý belli olsa kolay..
TL ci dolar þuraya gelse full dolardayým oraya gelince ya düþerse deyip vazgeçiyor , dolarcýlar da artýk ayný mantýk faiz þuraya gelirse dolardan faize geçecem ,faiz yükseliþine devam edince yok ya dolar daha iyi deyip malýna sarýlýyor....
Bundan sonraki süreçte herkes kendi pozisyonunda kalacak gibi duruyor.... Artýk faiz mi dolarý dolar mý faizi ileride döver bilemem ama þu an ikiz kardeþler....ve iyi anlaþýyorlar....
Not:carry Trade de ne yapsýn short açýyor ertesi gün stoplanýyor adam ....Artýk millet TL taþýmak istemiyor dolarý ucuz görünce bizimkiler saldýrýyor![]()
Þunu demek istiyorum,
1 hafta 10 gün içerisinde eðer dolar 45976 altýna gevþerse panik yapmayýp,bu seviyeden satmaktansa 468i beklerim diyorum.YTD
Uzun vadede zaten Dolara fiyat biçilmez.
Hele ki bugünler hiçbir tahminin tutmadýðý günler.Ama ben grafikten bunu görüyorum.YTD
Risksiz yüzde19 faiz var,neden aramaya gerek var mý?
Herkes herseyi hesapliyorda.BIzi o kadar cok seven Katar dan gelecek parayi kimse hesaplamiyor.Secim sonucuna bile cok sevindi adamlar..
Yer Ýmleri