2/3 altýn cephesindeyiz, 1/3 yedeklerimiz Tl faizde. Þeytan yedekleri de cepheye sür dedi emme sürmedim..
2/3 altýn cephesindeyiz, 1/3 yedeklerimiz Tl faizde. Þeytan yedekleri de cepheye sür dedi emme sürmedim..
dolar topiði yeniden baþlýðýna uygun hareket ediyor
bir halt olacaðý yok.
Temmuz eflasyonu açýklanacak aðustos baþý, o muhteþem rakam ile dolar 5.50 yi öper. Kasým sonu 7 tl hedefim var zaten 3 aydýr yazdýðým. Sebebide içerde kriz tam patlayacak çünkü dýþarsýda patlamýþ olacak.
ben 6.69 u görürsem duruma göre satarým ne var ne yok
bir halt olacaðý yok.
Tr 2030 7,13 % 0,20
güniçi en yüksek: 7,14 güniçi en düþük: 7,12
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Borsada herkesin yaptýðýný yapmamak lazým. Herkes grafiklere ya TL bazlý ya da Dolar bazlý bakýyor.
Ama Borsada 2001 ve 2008 dibini görmek için grafiðe TUFE bazlý bakmak lazým. O seviyeyi görmeden borsanýn adýný bile anmam. Gelirese ne ala... gelmezse yüzüne bile bakmam. O seviyeye Gelse bile aceleci olmam bu defa geçmiþ krizler gibi hemen W yapacaðýný zannetmiyorum özellikle de bizim borsamýz.
Çünkü kriz ne kadar gecikirse dipte kalma süresi de o kadar uzar. Her 8 yýlda bir küresel kriz olmalýydý yani buna göre 3 yýl geciktirilmiþ bir küresel kriz ana karnýnda bekliyor dolayýsýyla doðum öncekilere göre çok sancýlý olacak.
(Tabii ki yatýrým tavsiyesi deðildir Burada yazýlan her þey gibi tamamen kendi görüþlerimdir)
Yer Ýmleri