Aslýnda deðiþen hiç bir þey yok ama tekniðe bakýyorum Rsi ye iþlemlere bakýyorum çoktan 90 larý geçmemiz gerekiyordu.
Gitmiyorsa bilmediðimiz bir halt dönüyor, onu vurgulamaya çalýþtým.
Kendi adýma bu hissede pozitifim çünkü yatýrým yapmýþ bekliyorum düþmesini isteyecek deðilim ama at hýrsýzý sahiplerinin olduðunu manipülasyon yapýlan bir hisse olduðunu herkesle beraber bende gördüm .
Ýlk Bu hisseyi almadan bir ay bu hisseye çalýþtým evveliyatýna kadar indim tekniðini inceledim vel hasýl normal 1,50 yi geçip sýrasýyla 1,80 -3,20-5,60 ve 12 ye kadar yolu var diye aldým ama gelin görünki patron ahlak yoksunu olunca hiç birþey iþlemiyor hisse 65-85arasý gidip geliyor.
Bizde bekliyoruz boþ boþ, herkese bol kazançlar.
Yýllarca edindiðim tecrübelerin ýþýðýnda hareket ettiðim için bu tarz hisselere hiç bulaþmadým aþaðý yukarý 6-7 aydýr tektudayým piþmanmýyým hayýr deðilim.
Ama piþman olmamamýn en büyük sebebi sadece elimde tektu yok sekize yakýn
u30 hisseleri var elimde bunlarý en az 10 senedir hiç bozmadan her sene temettü alýr ve ona göre yatýrýmýma devam ederim.
Manipilasyon lu sadece alavere dalavereli
iki hissem var biri tektu diðeri gs. Zarardamýyým deðilim ama beklentim ve dolar üzerinden düþünürsek zarardayým
Demem o ki kimse tüm portföyünü tek bir hisseye yatýrmasýn heleki böyle hisselere temmetü veren büyük þirketler uzun sürede hiçbir zaman kaybettirmez . Örnek aselsan 19,50 den aldým þuan durumu malüm. Ky Naçizane tavsiyem Geleceði olan
10 sene-20 -50 senelik öngörüsü olan þirketlere yatýrým yapýn , bu tarz hisselerde birkez kazanýr ama uzun süre sürünmek adetten olmuþ .
O zaman kap a düþen haberler hikaye kandýrmaca önceden duyum alýnýyor biz sadece bakýyoruz kukla olmaya devam
Haber 2011 yýlýnýn haberi yeniymiþ gibi getirmeyin.
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri