SPK ağustos sonuna kadar şirketlerin hisse geri alınunı serbest bıraktı.
Hisse bu kadar düşmüşken, aşırı iskontolu işlem görürken iken ve her kademede milyonlarca hisse varken Yönetim ilan ettiği %10 luk hisse geri alımını hala tapmayacak mı?
SPK ağustos sonuna kadar şirketlerin hisse geri alınunı serbest bıraktı.
Hisse bu kadar düşmüşken, aşırı iskontolu işlem görürken iken ve her kademede milyonlarca hisse varken Yönetim ilan ettiği %10 luk hisse geri alımını hala tapmayacak mı?
Tabi bir çok hissede, hisseyi dibe basanların patronlar ile yancıları olduğu düşünüldüğünde spk nın bu kararı amaca yönelik ne kadar işlevli olur acaba...
Yurdum borsasının bir çarpıcı yönün de, piyasalarda endişeler oluşunca ve tahtaya pek giriş olmayınca, boş kademeleri gören patronlar ve yancıları hisseleri en ucuza piyasadan toplamak için hisse fiyatını olabildiğince dibe basarlar genelde.
bu eski bakan**yılmaz ve hanedanı milleti iyi tezgaha getirdiler...
tam basınlık.***
şu an kasada 150 milyon kalsaydı faizde kalsaydı ne gelir yazardı.borçta yok.tu*?
a*çeşme satışı 100 milyon euro**550 milyon civarı gelir
b*150 milyon bedelli geliri
c*kanal istanbul onaylandı**araziler o bölgede...
d*çeşme çok lüks otel ve turizm bu yıl patlıyor..gelirler**
şimdi böyle şirket bunlar hala pislik yapmaya devam ediyor...yazık..nasıl bir tezgah kurulmuş...
birde bakanlık yapmış**yazık....
yüzde beş temiz....
Serbest düşüş
Adam çok rahat -%10 bastı aşağı 6-7 milyon lot ile.Kademeler boş ve kafasına göre takılıyor.Diyelim ki bist 30 hisseleri bile -10 düştü ama bizimkisi istese tavan bile çeker.Onlar çıkarken kademeleri yığan patron yine fırsatı yakaladı.Ağustos ortasına kadar toparlayabilecekmiyiz izleyip göreceğiz.Ytd..
Yer İmleri