-
-

Originally Posted by
Eredka
Tektunun %5lik düşecek neyi var?
1 tl civarı, özellikle üzeri maliyetli yeni müşterilere genellikle böyle eşek şakası yapıyor Nuri usta ve varisi
-
-
sayın erdka bu kanal İstanbul prajesi şayet sekteye uğrarsa zannımca hisse kolay kolay kendini toparlayamaz diye düşünüyorum ytd
-

Originally Posted by
Hakuna matata
sayın erdka bu kanal İstanbul prajesi şayet sekteye uğrarsa zannımca hisse kolay kolay kendini toparlayamaz diye düşünüyorum ytd
Bizim Kanal istanbulla ne alakamız var ? Gözden kaçırdığım bir durummu vardı kanalla alakalı?
-

Originally Posted by
Hakuna matata
bana görede çok saçma bir düşünce kardeş..hisse birtek kanala kaldı ise zaten bu iş bitmiştir..çöp sepeti boş durmasın..
ZIR-DELİ Y.T.D
-

Originally Posted by
Eredka
Bizim Kanal istanbulla ne alakamız var ? Gözden kaçırdığım bir durummu vardı kanalla alakalı?
kanal manzaralı arsadan bahsediliyor galiba
http://www.borsagundem.com/haber/tek...insaat/1275405
-
Malum arsamız o bölgede ve ebedi sonsuza dek baş komutanımız mustafa kamal Atatürk adına olan havalimanı arsamıza yakındı orasıda taşınacak arsanın etrafı değersizleşiyor o manada yinede siz daha iyi bilirsiniz ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri