mevcut Piyasa Deðeri(TL)240.000.000
satacaðýný açýkladýðý 65 villanýn satýþýndan beklenen (alt limitten satýlsa euro 5,00' dan) 450.000.000 TL
vijdansýz patron![]()
![]()
![]()
mevcut Piyasa Deðeri(TL)240.000.000
satacaðýný açýkladýðý 65 villanýn satýþýndan beklenen (alt limitten satýlsa euro 5,00' dan) 450.000.000 TL
vijdansýz patron![]()
![]()
![]()
Matrix,forex.. Google dan aratýp bulabilirsin.ücretli
M5 Note cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler gün sonu pastayý verebilecek varmi..
TEK-ART ÝNÞAAT TÝCARET TURÝZM SANAYÝ VE YATIRIMLAR*ANONÝM ÞÝRKETÝ ünvanlý* 237750 ticaret*sicil no.lu þirketimizin Yönetim Kurulu Toplantýsý Soner YILMAZ Baþkanlýðýnda*toplandý.
Vaki müraacatý ile yönetim kurulu üyeliðinden*istifasýný talep eden þirketimizin Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinden olan Ýbrahim*Taygun ERTEM (Ayný Zamanda Denetimden Sorumlu Komite Üyesi, Kurumsal Yönetim*Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Üyesi)'in istifasýnýn kabul*edilmesine,
Görevinden ayrýlan Ýbrahim Taygun ERTEM'in yerine*Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarýnca ilk Genel Kurul toplantýsýnda*onaylanmak üzere Sn. Seyfettin ÇÝLESÝZ (Yargýtay Onursal Üyesi)'in*Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyesi (Ayný Zamanda Denetimden Sorumlu Komite Üyesi,*Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Üyesi) olarak*seçilmesine oybirliði ile karar verilmiþtir.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aracý kurum daðýlýmýný paylaþabilir misiniz?
Yazdýklarým kendi düþüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkürler.
Yazdýklarým kendi düþüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri