Bilançoyu týnlamaz bu kaðýt. Endex eksi olduðu için burada. Yoksa o biçim zarar bugün 60 ve altý elini ovuþturanlar vardý!
Yazdýklarým kendi düþüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
üstadým yanlýþ anlama cidden polemik olsun diye demiyorum. endekse kolere hareket edecek dediðimde üstteki mesajý atmýþtýnýz.
bugün endeksten ötürü diyorsunuz.
twetterda garip bi algý oluþturulmuþtu. temettü verecek diyen bile oldu. o tayfanýn daðýlmasý ve kötü bilançonun ilk gün tepkisi dýþýnda (sabah endeks artý ikende eksi de idi hisse)
önümüzdeki günlerde villa satýþý&arsa satýþý&gyo kurulumu haberine kadar endeksle kolere hareket edeceðini düþünmeye devam ediyorum
Endeksi takmaz lafýmýn arkasýndayým. Buradaki herkes aylardýr takip ediyor. Tektu endeksi ve bilançoyu takmaz. Endeks yükselirken sýfýr tepki. Fakat her ne hikmetse endeks eksi iken en önde tepki. Haklýsýnýz açýklama yaparken endeks + iken takmaz yazmadým. Fakat bir art niyetim yoktur. Amacým kaðýttan edindiðim tecrübeleri paylaþmaktýr.
Yazdýklarým kendi düþüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
spek amca pek ky sevmiyor.
birçok iyi kar açýklayan þirket düþtüðü gibi birçok kötü kar açýklayan hissede yükseldi.
benim altýný çizmek istediðim konu
süper geçen turizm sezonunda gerçekten azýmsanmayacak bir çoðunluk kar bekliyordu. zarar geleceðini belirttim.
dikkat ettiyseniz akenr vs örneði vererek ilk anda tepki olsa bile toparlayacaktýr diyede görüþümü beyan etmiþtim. bilanço ile ölecek bitecek deðil. ha bilanço kötümü bence berbat ama yükselmeyecek deðil. ve bir süredir endeks düþerken düþüp yükselirken yükselmeme sebebi twette çok fazla ky ye yükleme yapýlmasýydý.
önümüzdeki günler rutinine döneceðini düþünüyorum
Yer Ýmleri