ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Ee PATRONİCE VE AVANELERİ yeni dümeniniz ne ki ne oldu bugün
Nutkum tutuldu... hacamat yaptirsam sitresim gecermi acaba
Öncelikle herkese iyi akşamlar bol kazançlar arkadaşlar benim borsaya girişimin cok uzun bir mazisi olmasada borsada yedigim en büyük kazık ve tecrübe tektuda olmuştur. Yatırımcının küçüğü büyüğü olmaz. Çünkü bizim paramızdan çok umudumuz vardır. Ne yazıkki borsada böyle hisseler ne umut nede para bırakıyor. Aslında hepimiz suçluyuz yatırımcı hicbirsey şey yapmayan , temettü vermeyen , kendini yeni dünya konseptinde gelistirmeyen bir sirketle karşı karşıyayız. Ben büyük bir zararla ayrılmıştım hisseden ama geçen hafta hareket yapınca sevinmiştim arkada kalanlar için devami gelir demiştim. Ne yazıkki soyguna doyamamış bunlar. Inşaallah tez zamanda hepiniz zarardan kurtulur çoluk çocuğunuzun rızkını bunlara kaptırmazsiniz .bide şöyle uçacak kaçacak diyenlere itibar etmeyin kendiniz düşünüp karar verin. Teknik meknik hikaye bu hissede. YTD
Yapı kredi topluyor sanki))
Ek 20853
günlük aracı kurum dağılımı
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Tektu Allah seni bildiği gibi yapsın yeter lan pis kağıt, biraz kibar oldu sanırım ama idare et...naaaptin lan villaları kriz de geldi demi...kan emici mahluk...
Yer İmleri