Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada teknik ve temel bilgisi olmayan insanlar yok tektunun içi boşaltılıyor yok iş bitti dip olacak vs digerek fakir fukaranın lotlarinı satmasina sebep oldu.patronun ekmeğine yağ sürdü herkez malına sahip çıksın dostlar böyle adamların gazına gelmeyin...
Dikkat edersiniz tektuyu bir kısım göklere çıkarıyor bir kısım battı havasına getiriyor dikkatli olun gaza gelmeyin kafanızdaki seviyeye gelince satın gitsin ben öyle yapacam bi dahada borsaya uğramayı düşünmüyorum
kesinlikle katiliyorum duserken ve yukselirken ortaya cikan cigitkanlara aldanmayin fasarya 34 dedigi gibi kendi hedeflerinizi kovalayin bu piyasada kazanana ne mutlu.......
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yüzde sekiz eksikken seans sonu kayıpsız kapadıyüzbinin altına düşen piyasada bu duruş umut verdi
Tektu ve Tekart holding in hazırlanmış olan Web sitelerinin içeriğine bakılırsa böyke bir sonuç çıkarılabilinir. Ama sadece tahmin. Sonuçta grubun başka hotelleri veya gayrimenkulleri varsa tahsisli hisse ihracı İle şirket birleşmeleriyle Tektu kapsamına almaları ortaklık yararına olabilir. Tabi makul değerlendirme raporları ve adil oranda hisse ihraçları olursa.
Bugun global 800 bin lot ve acar 500 bin ve philips kapital 228 bin almis global ve acarin gun sonu takasda gorunmuyor birine virmanlamis olabilir mi acaba ben mi yanlis baktim
Yer İmleri