Patroniçelerimiz ve onlarýn çok kalitesiz avaneleri ya anladýk bizi týnlamýyorsunuz da hiç mi eþiniz dostunuz arkadaþýnýz yok .Demiyorlar mý''Ya senin þirketin neleri neleri var sen tuvalet kaðýdýndan bile ucuzsun''diye.Yazýk size ............
Patroniçelerimiz ve onlarýn çok kalitesiz avaneleri ya anladýk bizi týnlamýyorsunuz da hiç mi eþiniz dostunuz arkadaþýnýz yok .Demiyorlar mý''Ya senin þirketin neleri neleri var sen tuvalet kaðýdýndan bile ucuzsun''diye.Yazýk size ............
Fasarya 700-800 milyonu çekirdekmiþ gibi telaffuz ediyorsun.. 600 milyona bile satýlsa bu satýþtan net 450 milyon kar elde edilecek.. bilançoda yapýlan yatýrýmýn maliyeti 100 milyon civarýnda..sermayesinin 250 milyon civarýnda olduðu göz önüne alýndýðýnda sermayenin 2 katý katdan bahsediyoruz.. ha bu karý çeþitli dolandýrýcýlýk yöntemleriyle aþaðý çekebilirler ama mýzraðý çuvala sokamazlar.. velevki oteli satamadýlar yaz sezonunda ister istemez ciddi kar yazýlacak.. geçen sezon otelin tam manasýyla faaliyete geçmemesi sebebiyle doluluk oraný %16 civarýnda gerçeleþmiþ.. faaliyet raporlarýný okurssnýz bu bilgilere sahip olabilirsiniz.. bu veriler ve bilgilerin fiyata ne zaman yansýyacaðý ise patrona baðlý.. SPK diye denetim yapmasý gereken kurumun yýlkardýr bu tür þ.. fsiz p.çleri her türlü kolladýðý göz önüne alýndýðýnda adamlarýn hisse fiyatýnda istediði gibi at oynattýðýný görüyoruz.. þirketin 9 aylýkta 75 mikyon zarar açýklamadýnýn ana faktörü kur zararý.. Þirket döviz üzerinden borçlanýp grubun diðer þirketlerine tl olarak borç veriyor.. böylece tüm kur riski ve zararý halka açýk þirkete yukýlýyor..bu þirketlerden yaklaþýk 60 milyonluk alacak gözüküyor.. faaliyet raporunda hangi faizden borç verildiðine dair bilgi yok.. SPK da sormuyor ne hikmetse.. ayrýca dandirik grup þirketlerin hisselerine de yatýrým yapýyor gözüküyor.. diðer deyiþle halka açýk þirketi hortumluyor may þ..fizi.. Serefsiz P.çleri koruma Kurulu ise bu ile çanak tutuyor her zamanki gibi.. kusaca arkadaþlar may ve ekibi istedikleri kadar þ..fsizlik ve dahi p.çlik yaparsa yapsýnlar mýzraðý çuvala sokamazlar.. her ihtimalde 2019 da þirket ciddi bir kar elde edecek gibi duruyor
Bu kadar da olmaz ki. Haram zýkkým olsun. Yeter artýk. Borsa da ne diye iþlem görürsün! Endekse uymaz dediðimde eleþtirenler vardý! Buyrun arkadaþlar Endeks 100600 biz 81........ Pes..........
Yazdýklarým kendi düþüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Beyler bu is bedduayla kufurle olmazz... En buyuk ceza bunlara elindeki hisseyi koruyarak verecegim ben... Benim gorusumdur satan satsin Alan alsin ilgilenmiorm AMAAAA benim hisselerimiii yaaa.....gim alir...... Sabirla bekleyecem
Senide a...k...yam sahibininde a....k...yam *** kagit
Bahcivanli usakli bir film var bu tahtada
Þerefsiz 0,80-0,82 arasý öldürdü kaðýdý.
Bir zaman da tektu yu 5 sene 0,60-0,68 arasýnda tutmuþtu.
Yer Ýmleri