Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Þu anda ülkede ve borsada ki en revaçta meslek dolandýrýcýlýktýr
Bizler de dolandýrýlan garibanlar oluyoruz
Hiç kimse yaptýðýnýn cezasýný çekmiyor, göstermelik 3 kuruþluk para cezalarý kazandýklarýnýn yanýnda devede kulak kalýyor.Bu düzen deðiþmez düzülen deðiþemez.
Geçtiðimiz aylarda burada millete gaz veren ******** spek köpeklerini de unutmayýn. Önceki sayfalardan okuyun, bana nasýl saldýrdýklarýný görün.
Yapýlan dolandýrýcýklara karþý hiç bir iþlem yapmayan Serefsiz P.çleri Koruna Kurulu olduðu müddetçe bu þ.. sizler istedikleri gibi at koþturacak.. iþin bu yanýný bir kenara býrakýrsak, 9 aylýktaki zaratýn 75 milyondan 50 milyona inmesi olumlu.. bu kadar ensenin karartýlmasýný doðru bulmuyýrum.. ne zaman hareketlenir onu bilemem ama kurun acaip seviyelere yükselmediði bir durumda 6. Ay veya 9. Ayda iyi bir jar açýklamasýný bekliyorum.. yapýlan yeni otel ve tesise eaðmen doluluk oranýnýn %16 da kalmasý zararýn büyük etkenlerinden birisi.. bu arada otelin ve villalarýn satýlma ihtimali bu ortamda düþük te olsa, gelecek bir haber bambaþka bir senaryoyu ortaya çýkartabilir.. otel satýþýný bir tarafa býraktýðýmýzda sene sonuna doðru doluluðun %90 lara gelmesiyle karlýlýk ta oldukça olumlu geliþme bekliyorum.. hisse ucuz, sahipleri þ.. siz, beklenti büyük, zaman uzun.. kumarcý küçük yatýrýmcý için oldukça riskli
Ben hisseyi almaya baþlayalý 12 ay oldu burda sana kimsenin saldýrdýðýný hatýrlamýyorum. Surdan aldým surdan sattým söyle kar ettim dediðin için ben dahil burda tepki gosterenler oldu. Para yatirmisim akýl sagligim yerinde olduðuna göre para kazanmak için. Büyük zararým var evdeki hesap çarþýya uymadý o ayrý sipegin iþi gücü yok senle uðraþacak. Senin yüzünden ben forumu býraktým . Yatýrým tavsiyesi deðildir al sat tut tavsiye si hiç deðildir.zira kelin ilacý olsa önce Kendi baþýna sürer.
Yer Ýmleri