https://www.borsagundem.com/haber/sp...yasagi/1400744
SPK, TATGD ve TEKTU hisselerindeki usulsüz iþlemleri nedeniyle 3 kiþi hakkýnda suç duyurusunda bulunarak, söz konusu þahýslara 2 yýllýðýna geçici iþlem yasaðý getirdi
https://www.borsagundem.com/haber/sp...yasagi/1400744
SPK, TATGD ve TEKTU hisselerindeki usulsüz iþlemleri nedeniyle 3 kiþi hakkýnda suç duyurusunda bulunarak, söz konusu þahýslara 2 yýllýðýna geçici iþlem yasaðý getirdi
Bu yasak la hisse üzerindeki baský azalabilir.....ytd deðildir biline
Lenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Zorlu Holding’in patronu Ahmet Nazif Zorlu ile ‘ayak üstü’ sohbette, Ekonomik Reform Paketi’ni ve dolarý konuþtuk. Zorlu, “Dolarý ben bilmem, Trump bilir” dedi.
may,da ayný dli kullanacak bizi yönetenler dedigi degil baþka bir ülkenin baþkanýnýn iki dudagý arasýnda oldugudur..?
bukadar açýk kapýn olursa alacaklýlar,da kapýya yýgýlýr ..
damat açýklama yaptý bankalara sermaye artýrýmýnda bulunun yani durumunuzu garantiye alýn bedelli yapýn diyor..kýssaca
birde gözü kýdem tazminatýna dikmiþler fon oluþturulacakmýþ ve bes ile birlikte iþsizlik fonu emlak fonu gördük ne oldugunu hep iþçi ve üretene biniyorlar birazda gidin iþadamlarýna binin yaparlarmý hiç zanetmiyorum garibanýn bagýrýyor sesi duyulmuyor kodamanlar bagýrmaya baþlayýnca koltuk sallanýr kýssaca..
ZIR-DELÝ Y.T.D
SPK, Türkiye Kalkýnma ve Yatýrým Bankasý'nýn 350 milyon lira deðerindeki bedelli sermaye artýrýmý baþvurusuna olumlu yanýt verdi
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Türkiye Kalkýnma ve Yatýrým Bankasý'nýn (KLNMA) bedelli sermaye artýrýmý baþvurusunu onayladý.
SPK haftalýk bülteninde yer alan bilgilere göre onayýn ardýndan, mevcut sermayesi 500.000.000 TL olan banka, sermayesini halka arz yöntemiyle 350.000.000 TL artýrarak 850.000.000 TL'ye çýkaracak.
ZIR-DELÝ Y.T.D
bankalar içinde durum zorlaþacagýndan bedava para toplamaya devam ..
þirketlerde sýradadýr herhalde..
nasýlsa spk herþeye onay verecek..
ZIR-DELÝ Y.T.D
MÝNÝK ÖÐRENCÝLERDEN TEÞEKKÜR
Okulun minik öðrencileri de 2008-2009 yýlýnda eðitim görecekleri Coburlar Mehmet Ali Yýlmaz Ýlköðretim Okulu’na kavuþmanýn heyecanýný yaþayarak küçük yürekleri ile Yýlmaz’a teþekkürlerini ilettiler. Konuþmalarýn ardýndan Zonguldak Valisi Erdal Ata katkýlarýndan dolayý Mehmet Ali Yýlmaz’a verilmek üzere plaketi Engin Ulusel’e takdim etti.
ALDIÐIN HÝSSEYÝ SATMADIÐIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDÝÐÝM VE PAYLAÞTIÐIM HÝÇBÝR KELÝME VE RESÝM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
ENGÝN ULUSEL kimmiþ görünADAMIN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ
ALDIÐIN HÝSSEYÝ SATMADIÐIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDÝÐÝM VE PAYLAÞTIÐIM HÝÇBÝR KELÝME VE RESÝM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri