0.77 sonrasında 0.79 seviyelerini geçilmesi ve destek yapılması gerekir.0.73 stop 0.71 mutlak stop.. vadem 3 gün.ya o gider yada ben..
0.77 sonrasında 0.79 seviyelerini geçilmesi ve destek yapılması gerekir.0.73 stop 0.71 mutlak stop.. vadem 3 gün.ya o gider yada ben..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Şişkogiller iyi başlı uyguluyor. Defter değerinin çeyreğinde tutmayı başarıyorlar.
Cephanesi güçlü bir grup borsa oyuncusu çoksa hisseyi toplayıp rahatlıkla 1.00 Leh’te taşırlar. O fiyatlara kadar mallanmanın hiç bir riski yok.
Sonuçta defter değerinin yarısı bile değil. Ve de en fazla bedelli yaparlar, onu da 1.00 nominal iyi altında yapamaz.
Siskonun adamı: efendim küçük bir twit gurubu hisse üzerinde kalkışma başlatmış olup 0.80 kuruş civarında hepsini yakalamış olup %5 ceza keserek hepsini hisseden atmış bulunmaktayız asayiş ber kemal olup rutin duruma döndük.
Şişko: hehehe aferin hep böyle uyanık olun kimse bizden habersiz cirit atamasin hissede alacatida birer hafta tatili hakettiniz sıra ile gidersiniz demismidir?
73 verirse alacağuz..
Yer İmleri