Yeme-içme hizmetlerinde halen birinci sýnýf iþletme, üç yýldýz otel ve üstü otellerde KDV %18 'den yüzde 8'e indirildi.
#turizm
#Tektu
M2007J17G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeme-içme hizmetlerinde halen birinci sýnýf iþletme, üç yýldýz otel ve üstü otellerde KDV %18 'den yüzde 8'e indirildi.
Ayrýca Turizm yatýrýmlarý KDV istisnasýna dahil edildi. [emoji573][emoji573][emoji573]
#turizm
#Tektu
#KDV
Sn tek tu cum seni o kadar unutmuþum ki buraya yazmýyorum bile yani benim çýkmamý falan boþa bekleme zaman kaybý olur sadece benden söylemesi inþallah güzel olur yatýrým tavsiyesi deðildir
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleðine ya aþýk olacaksýn yada muhtaç
Düþüncelerinizi ve yorumlarýnýzý okumayý seviyorum vb. Ama portföyümde þanssýz görünüyorum çoðu forum baþlýðý uyuyor
ben yabancýyým (avrupalýyým) türkiye borsasý ile ilgili ingilizce bir site veya forum varsa özel mesaj gönderebilirim.
ben küçük bir loto oyuncusuyum![]()
Sermaye Piyasasý Kurulu, Tek-Art Turizm'e iliþkin kritik kararý verdi. Þirketin borçlarýndan kurtulmak için varlýðý olan Club Zigana Tatil Köyü'nü devretmiþ olmasýndan dolayý ayrýlma hakkýnýn kullandýrýlmasý yükümlülüðünden muafiyet verilmesi talebinin olumsuz karþýlanmasýna SPK karar verdi. Bundan sonraki süreçte Club Zigana Tatil Köyü'nün deðerlemesi yapýlacak ve çýkan rakama göre ayrýlma hakký kullandýrýlacak.
SPK'nýn açýklamasý þöyle:
Tek-Art Ýnþaat Turizm Sanayi ve Yatýrýmlar A.Þ.’nin (Þirket) banka kredileri ve borçlarýnýn kapatýlýp finansman yükünden kurtulmasý amacýyla Þirket’in sahip olduðu Club Zigana Tatil köyü üzerindeki irtifak hakkýnýn ve bu tahsisli alana özgülenmiþ mevcutta var olan tüm yapýlarýn devredilmiþ olmasý nedeniyle Kurulumuzun II-23.3 sayýlý “Önemli Nitelikteki Ýþlemler ve Ayrýlma Hakký Tebliði’nin 16’ncý maddesinin 1’inci fýkrasýnýn (c) bendi kapsamýnda ayrýlma hakkýnýn kullandýrýlmasý yükümlülüðünden
muafiyet verilmesi talebinin olumsuz karþýlanmasýna, Club Zigana Tatil Köyü’nün deðerlemesi için Kurulumuz listesinde bulunan deðerleme þirketlerince hazýrlanacak yeni bir deðerleme raporunun hazýrlatýlarak, hazýrlanacak raporun söz konusu önemli nitelikte iþlemin ve ayrýlma hakkýnýn görüþüleceði genel kurul toplantýsýnda ortaklarýn deðerlendirilmelerine sunulmasýna karar
verilmiþtir.
Sakin sakin bekleyelim de SPK degerlemesini yapsýn. Ayrýlma fiyatýný belirlesin..Bakalým ne çýkacak. Ýþte o Zaman Ak koyun Kara koyun belli olacaktýr.. #tektu
Yer Ýmleri