?durum ne olacak
?durum ne olacak
hiç bir zmn iyi niyetli olmadýklarý için kimse kestiremez ne olacaðýný ama ayrýlma hakký muhabbeti çözülmesi gerek o zmn kadar ne olur sonrasý ne olur patron bilir keyfi bir kaðýt borsada gözünü kapa seç 10 kat yirmi kat vs olmuþ bu yýllar geçmiþ nerelerde herneyse hayýrlýsý
Ben de , bugün 1,58 den bir miktar aldým.
Defter deðeri 4.32 TL. olmasý , bana cazip geldi.
Patronlarýnýn çevirdiði fýrýldaklarý ve bu nedenle yatýrýmcýlarýnýn nasýl maðdur edildiðini , bu forumdan okuyarak öðrendim.
Hisse hakkýnda , deðerli bilgiler paylaþan arkadaþlara teþekkür ederim.
Para kazandýrmasý zor bir hisse olduðu anlasýlýyor.
Hayýrlýsý artýk.
Ýnþallah , ayaðým uðurlu gelir de , hep birlikte kazanýrýz.
Bu þirketin bünyesinde hangi varlýklar var ve hangisini devretti. Þimdi elinde ne kaldý. Ayrýntýlý bilgisi olan bir arkadaþ varsa ve yazarsa çok makbule geçer.
Bu hissede yeniyim ve daha çok bilgiye ihtiyacým var. Ekmek yiyebilme ihtimalim yüksekse beklerim. Yoksa , satýp baþka hisseye geçerim. Ucuz kalmýþ onlarca hisse var.
Önceki sayfalarý okuduðumda ve kendi yorumlarýmý da kattýðýmda , ayrýlma hakkýnýn 3 TL. den az olmayacaðýný düþünüyorum. Tabii bu benim kendi yorumum. Yanlýþ da çýkabilir , ama yaptýðým deðerlendirmelerde , buradan bana ekmek çýkar gibi bir kanaate vardým.
Bundan önce Mepet hissesindeydim. Satýlacaðý bildirildi. 3,60 dan aldým. 3,96 oldu satmadým. 3 TL. ye düþürdüler , Sonra yükseldi. Bu gün 4,60 dan sattým. 4,92 den tavan kapattý.Bütün bunlar , bir aylýk bir süreçte oldu. Mepet in patronu da Tektu nun patronu gibi yatýrýmcýsýný yýllarca soyan biriydi.
Tektu hissemiz , bu yönleriyle Mepet e çok benziyor.
2005 yýlýnda 4 TL. yi
2007 yýlýnda 5,30 TL. yi görmüþ bir hisse.
Yýllarca yatmýþ , artýk uyanmasý lazým.
1,59 TL. lik bir fiyat hiç yakýþmýyor.
Yer Ýmleri