Kimse paylaþým yapmýyor. Anlaþýlan , bu hisse herkesi küstürmüþ.
Kimse paylaþým yapmýyor. Anlaþýlan , bu hisse herkesi küstürmüþ.
Batak hisseler bile , kaç kat yükseldiler. Bu zulüm , ancak ,þirket , kayyum a devredilirse sona erer.
Tektuda çok enteresan bir durum var þirket alaçatýdaki villa otel konseptini 200 milyon euroya satma kararý aldý sadece bunun ederi hisse baþýna 12 TL,ayrýca istanbulda 38 dönüm kanal istanbulun olduðu yerde çok deðerli arasasý var ve kasasýnda nakit 400 milyon TL ye yakýn para var ve þu an hissenin piyasa ederi 460 milyon TL 12 de biri fiyatta þu an ve her geçen gün potansiyeli dahada artýyor.
Bu satýþlarrdan dolayý ayrýlma hakký doðmuyor mu eskiden beri elinde olan varsa üç beþ kiþi bir araya gelLip gerekli yerlere müracaat edin hürriyet gazetesinde oldu hatýrlatmak istedim
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Ayrýlma çaðrý fiyatýnýn kaç TL olduðunu bilmiyorsunuz sanýrým. Dahasý SPK onaylý deðerleme þirketi de onayladý. Neden gitsin kaðýt... Hatta yüksek bile þuan fiyatM2007J17G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diðer olaya karýþmam da þu an ki fiyatý neye göre yüksek buldunuz? Þirketi net borcu 30 mtl civarý ,477 mtl piyasa deðeri var.
Bu fiyat Alaçatý arazi, Alaçatý otel, Sefaköy arazi, Kurtköy arazi ve Trabzon da yer alan arazi ve tesis içeriyor. Siz bu varlýklara baktýnýz 477 e hadi borcu da ekleyeyim 507 mtl fazla buldunuz öyle mi?
Hesabýnýzý nasýl yaptiginiÝ aciklarsaniz sevinirim.
d. MKK listesinde yer alan ve 15 no'lu gündem maddesine olumsuz oy kullanarak muhalefet þerhini toplantý tutanaðýna iþletecek pay sahiplerimizin ayrýlma hakký kullaným süresi dahilinde, Sermaye Piyasasý Kanununun 24. Maddesi ile Önemli Nitelikteki Ýþlemler Tebliði'nin 14. Maddesi kapsamýnda, Þirketimizin toplam 1 Türk Lirasý itibari deðerli beher payý için "Ayrýlma Hakký Kullaným Fiyatýnýn" 1,377385TL bedelden paylarýný Þirketimize satarak ayrýlma hakkýna sahip olduðu,
Ben diyorum ki patron ben þirketi sattým. Þirket el deðiþtirdi dedi. Ýsteyen versin alalým diyor. Fiyat 1.37 diyor. SPK da evet fiyat budur dedi.... Eee . Senin saydýðým mallar mülkleri patron ve spk görmemiþ o zaman. Bu arada bende tektu.nun ederinin bu olmadýðýný düþünüyorum ama elde var sýfýr. Herkes uzaya çýktý. Biz yaya. Yoksa baþka bir kaðýt satýþ haberinde bile en az %100 yapardý. M2007J17G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tektu ralli hazýrlanýyor bi tavan bekliyorum,tabiki asla tavsiye etmeden kendi görüþümdür .
Yer Ýmleri