hemen kötü senaryo aklýmýzda
vijdansýz patron neler ettin sen bu ky 'ye yeter elini çek gariiii
þirketin elinde son þirket devralmasýndan sonra çokca gayrimekul oldu.
dün bi arkadaþ bahsetmiþti gayrimekul þirketlerine vergi avantajý var sanýyorum. Bu fýrsatý deðerlendirmek isteyecektir patron
satacaðý gayrimekuller için kdv istisnasý vs gibi avantajlardan faydalanmak için bi gyo þirketi kurulacak
Arkadaþýmýzýn öngörüsü gerçekleþmiþ. Vergisel avantaj için böyle bir yol seçiyor. Bu arada, Þirket her gün toplantý yapmaya baþladý, çalýþýyor olmalarý güzel ama bunun fiyatlara da yansýmasý gerekiyor. Ben bunca haberin fiyatýna yansýmamasýný da, geçmiþteki hep kötü izlenimine baðlýyorum. Hep ky'yi ve þirket hissesi alanlarý dolandýrmaya çalýþtý. Þimdi de itibar sahibi olmaya çalýþýyor kendince. Bakalým zaman ne gösterecek... Hayýrlýsý olsun bakalým. Hisseye yeni girecek yada girmeyi düþünen arkadaþlara tavsiyem, çok ama çok dikkatli olsunlar. Forumda kimsenin yönlendirmesiyle iþ yapmasýnlar. Kendi kararlarýný kendileri versinler ve alacaklarsa bile bi daha düþünsünler.
KAP : TEKTU
Þirket aktifimizdeki gayrimenkullerin daha verimli kullanýlabilmesi adýna kýsmi bölünme yöntemiyle Tek-Art Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. kurulmasý için gerekli hazýrlýk çalýþmalarýnýn yapýlmasý yönünde karar alýnmýþtýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu haber nasýl etki eder .Nasýl tepki verir. Varmi fikri olan
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce bu þekilde bölünen mutlu akü var diye hatýrlýyorum. O da ikiye bölündü GYO diye sonra da borsadan çýktý.
Ya da baþka örneði var mýdýr ? Karþýlaþtýrabilecegimiz.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þirket yarýn altýn madeni iþine giriyoruz diye kap'a haber gönderse
"eyvah taban olurmuyuz" diyecek hale gelmiþ yatýrýmcý
Eyyyyy Patron;
Yatýrýmcýný ne hale getirmiþsin....
Özeleþtiri: piyasa yapýcý patron adýna her ne derseniz tahtaya yön veren kiþi ya da kiþiler bu sayfalarý okuyup biz ky'lerin ruh hallerini görüp inceleyebiliyorlar buna göre panik durumlarýmýzý coþku durumlarýmýza vs göre tahtalarý þekillendirdiklerini düþünüyorum.
bu vesile ile ruh hallerimizi çok yansýtmasakta adamlarýn ekmeðine yað sürmesekmi acaba??
http://digitalage.com.tr/modern-sosy...ikan-sonuclar/
Pinpon topuna döndük
Yer Ýmleri