tahta ne artı ne eksi kapattığı için birkaç kelam da biz yazalım..
hissenin şu anki fiyatı illizyondur..gerçeği ifade etmemektedir.bunu eniyi bilen de 0,89 dan milyonlarca lot alan patrondur.
şirkette son zamanlarda ciddi gelişmeler oluyor.bu gelişmelerin hepside çok güçlü bir mali tablo için yapılıyor.işte tamda bu kısma odaklanmalıyız.
şu üzerimizden MAY korkusunu bir atmamız lazım.sağlıklı düşünemiyoruz.artık oyun büyük ky ile uğraşacak kadar küçük değiller artık.eğerki ky yi ezmek için uğraşsalardı bu tahta ya bu haberler 3-4 aralığından gelirdi çokta işe yarardı.
burada bence şirketteki bukadar değişimin çok daha büyük bir hedefi olmalı.yabancı fon ortaklık tarzı birşey..bedelliden topla milyon lotları şirkette düzenleme yap fona devret ....
gyo şirketi kurup tektu içini boşaltacak tarzı işlemlerin olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum..burası dingonun ahırı değil.burada yatırımcılar var.bakınız 15-20 yatırımcı koskoca anadolu grubu ve sahibi olduğu migrosu aylardır yatırıp kaldırıyorlar.haklı davalarından bizde elimizden geldiğince destek oluyoruz.yaptım ettim oldu o işler eskidendi.
zaten artık öyle al hisseyi yükselt boşalt ky nin üstüne bunu yapan piyasada bir kişi kaldı g.ö..onunda anahtarlarını ozgyo da aldılar aylarca bekleyecek.
demem o ki Rabbim nasip ederse ben hisse fiyatına bakmadan gelişmeleri takip edeceğim.
bunlar asla yatırım tavsiyesi değildir dostlar.sadece sesli düşüncelerimdir.herkese bol kazançlar..

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri