Rahat ol amerikayla anlaþma saðlanýr türkiyesiz yapamaz çakallar ortadoðuyu baþka ülkeden yönetemezler
Rahat ol amerikayla anlaþma saðlanýr türkiyesiz yapamaz çakallar ortadoðuyu baþka ülkeden yönetemezler
arkadaþlar sakýn ha benim yazýlarýma göre panik yapmayýn ben sadece dolarýn þuanki yükseliþine göre yarýnki bist olasý düþüþ olma ihtimali olabilir diye tahmin ediyorum en iyi yatýrýmcý aklýný kullanan yatýrýmcýdýr inþallah borsa açýlmadan patron bizi düþünür ve bilançoyu veya olumlu bir haber gönderir ytd
aynen ,lakin
dth lar 198 milyar dolar yani bankalarýn 7 yýlda vereceklerini iki haftada kazandýlar. lakin eriyormu ? hayýr.
yýllýk 37 milyar dolar petrol giderimiz var katladýmý ikiye ?
belediyeler , fesel oðlan ,ulker yapýlandýramýyorlardý 3.50 de .7.50 battýlar zaten.
reel sektor yanarken damat bi agýzýnda sakýzla çýkamdý .sorunlardan uzak pembe dunyalarda .konustukça flim koptu.
umarým mali sektor dayanýr. (atay burak yuzde konus daha çekilebilir olursun)saygýlar herkeze
Yarýn bist açýlýþ tahminim -%10 maalesef durum çok ciddi bilmediðimiz veya öngöremediðimiz birþey var umarým yanýlýrým ytd deðil tahmindir inþallah tersi olur
Patron boþuna 25 milyonluk hisse geri alýmý haberi göndermez aþýrý düþüþü biliyorlardý muhtemelen 10 veya 15 kuruþtan geri alýmý gerçekleþtirecekler gerçekten hissesi olana yazýk oldu bende dahil resmen tuþ olduk Allah sonumuzu hayýrlý etsin ytd
Þaka maka bu bilanço beklentisi bizi ters köþe hisseye baðladý yapraðý yedik ytd
Yer Ýmleri