Patroniçe adamýn kenarý sabah ki 09:55 deki kademelerini gören de uçuracaksýn sanýyor.Avanelerinle yapabildiklerini yap.Satan senin gibi olsun
Hitit iti'nin yorumlarýný bilmeden yorum yapmanýz yanlýþ. O kadar kendinden emin, günde sayfalarca yazan kiþi, aylardýr kayýp. Bir daha ayný isimle ortaya çýkacaðýný sanmam.
Ýki kaðýdýn ortak özelliði, ky yý gaza getirilme þekli, önce tektu sonra gözde. Ben yaþadýðým olayý anlattým.
Umudum olduðundan çok, elimde patladýðý için 18 yýldýr tektu dayým.
Tektu 28 den halka açýldý diye hatýrlýyorum, 70 leri gördü, 35 den girdim, 15 e düþtü, bölündü, 4 den 40 a geldi, düþerken çoðunluðu 32 den sattým, 13 e (tekrar) bölündü, sermaya azaltý, 2007 gibi 5,5 lara denk geliyor, o günlerde 20-25 lira olacak söylentisi yayýldý. þu an 80 kuruþ. 2007 den beri 11 yýlda geldiði yer burasý.
saygý ve sevgilerimle
tüm ky ortaklara bolþans diliyorum
Günaydýn;
azda olsa bu ülkede güzel þeylerde oluyor
SPK, Rhea Giriþim'in zarara uðratýlmasýnda sorumluluðu bulunan Onur Takmak hakkýnda suç duyurusunda bulundu
SPK, yürütülen incelemeler sonucunda Anel Elekrik, Anel Telekom ve aralarýnda Rýdvan Çelikel, Avniye Mukaddes Çelikel, Mahir Kerem Çelikel ve Merve Þirin Çelikel'in bulunduðu 5 kiþi hakkýnda para cezasý kararý aldý
Yer Ýmleri