tektuya bak ..
A.ORTALAMA 0.70
YÜKSEK........0.72
DÜÞÜK.........0.67
SON ÝÞLEM...0.69
12 MÝLYON ÝÞLEM HACMÝ bunun içinmi yani 2 puan ..
lan yürü git oglum kimi kandýrýyorsun ..![]()
tektuya bak ..
A.ORTALAMA 0.70
YÜKSEK........0.72
DÜÞÜK.........0.67
SON ÝÞLEM...0.69
12 MÝLYON ÝÞLEM HACMÝ bunun içinmi yani 2 puan ..
lan yürü git oglum kimi kandýrýyorsun ..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
https://www.matriksdata.com/website/...davet-ediyorum
spk baþkaným yine herzamanki gibi bizleri düþünüyor
geçen bi arkadaþ diyordu ne iþ yapar spk diye
Bu çerçevede, "Pay Alým Teklif Tebliði"ne yönelik olarak daha fazla kaynak giriþine ihtiyacý olan ancak hisse senedi piyasa fiyatý nominal deðerinin altýnda olduðu için bedelli sermaye arttýrýmlarýnda sorun yaþayan þirketlerimize kaynak saðlamayý hedefleyen bir deðiþiklik taslaðýný yayýmladýk ve paydaþlarýn görüþüne açtýk. Umuyorum ki, piyasamýzdaki tüm kesimlerden bu taslaða yönelik görüþler gelecek ve taslak çalýþmamýz eksi ve artý yönleriyle deðerlendirilecektir. Gelen görüþler çerçevesinde kýsa zamanda bu deðiþikliði hayata geçireceðimize inanýyorum.
þu ana kadar çok etkin deðil iken þimdiden sonra daha etkin biçimde þeeetceklermiþ hadi gözümüz aydýn![]()
KLASÝK ÞÝRKET ÝÇÝNÝ BOÞALTMA YÖNTEMÝ
Son dönemde borsada sýk sýk yapýlan iþlemlerin bir benzerinin San-El’de yaþandýðý öne sürülüyor. Önce halka açýk þirket alýnýyor. Daha sonra satýn alan kiþi halka açýk olmayan þirketini halka açýk þirkete satýyor. Halka açýk þirketin kasasýndaki para þirket alýmý ile ortaðýn cebine aktarýlýyor.
BORSA GÜMDEN DEN..SAN EL için yazmýþlar tuhaf.**sanki bi yerlerden gözümüz ýsýrýyo bu hareketleri**??borsagümden**kafasýna göre takýlýyo bazan ver mehteri yapýyo görmüyo **bazýsýný görüyo.**
tektu gazlarý þimdilik ara verdi borsagümden**
Bu kadar malý herhalde piyasa yapýcýlýðý babýnda almadý. Bakalým neler olacak Avod da 96 milyon dolar net kar elde edecek rezerv 0.6 lardan 1.50 lere taþýdý ki villalarý satsalar bu elde edilir! Artý bedelsiz vererek gyo vb.vb. umut tacirliði yapmýyorum ama sorun ne ?
Yazdýklarým kendi düþüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazmamý bekliyormuþ!
Yazdýklarým kendi düþüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri