ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
SEN VARYA ÇOK NALET BİRİSİN. KİMSE GAZ VERMİYOR SEN HER OLUMLU BİR ŞEYİ GAZ HALİNE GETİRİYORSUN SENDE VAR ASIL GAZ HAZIMSIZLIK VAR HİSSEYİ SATTIN HİSSE 1 LİRAYA ÇIKTI KONUŞTUN DURDUN. İNİNCE ALIRSIN ARTIK. PARA KAZANINCA İYİ KAZANAMAYINCA KÖTÜ BENDE BUNU ANLAMIYORUM. SEVMİYORSAN HİSSEYİ SATAR GİDERSİN BURDA ALGI YAPMANIN BİR ANLAMI YOK BURDA HİİSESİ OLAN KİŞİLER YAZSIN OLMAYANLAR DEĞİL HEM ADAMI SEVMİYORSUN HEM HİSSESİNİ ALIYORSUN HEM HİSSEYİ YERDEN YERE VURUYORSUN YİNE ALIYORSUN SEN NE AYAKSIN HELE BİZE ONU SÖYLE BİZDE ONU BİLELİM. SENİN YAŞIN KADAŞ BENİM TEKTU GEÇMİŞİM VAR YAVRU CEYLAN![]()
Ne halin varsa gör burak sana ben bir şey demiyorum artık bundan sonra düşerse sen haklsın yükselirse ben çünkü ben yükselmesi tarafındayım sen ise aşağıdan alıp yukarıdan satma peşindesin ve sattıktan sonra ne hikmetse hisseyi kötülükten başka Bir şey yaptığın yok. Sen alıp satarak is yapıyorsun kazanıyorsun kaybediyorsun bem ise bekleyecerek en sonunda zamanı gelince bendeki malı sana vereceğim ve birdaha bu tektu topigine girmeyeceğim. Sabırlı biriyim ben beklerim ama sen???
Mazosisttir belki=(
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri