-
Yeni yönetim , herşeyi satsın. Zaten şirket faaliyet kar ı üretemiyor. Gelecek bilançoyla , defter değeri 7-8 TL lere çıkabilir. Biz de paramızı katlamış oluruz.
-
bugün 3,72 nin altı olmaz gibi,bence günlük dip buralar
-
Yeni yönetim dediğiniz zaten 2018 yılından beri şirketi Soner YILMAZ yönetmektedir.Rahmetli M. Ali YILMAZ onursal başkandı.
-
Avtur bile 14 TL. yi geçmiş ( 5-6 ay önce 3,5 TL. idi.)
Tektu daki yükseliş potansiyeli iyice artıyor.
Baskıla bakalım spek. Nereye kadar baskılayacaksın
-
An itibariyle fiyat çok uygun ; 3,72
Ekleme yapıyorum
Bu fırsat bir daha gelir mi bilemem
-
Bugün , sağolsun spek , ucuzdan bayağı mallandırdı beni. Pazartesi de aşağı salarsa , tekrar alacağım.
Zaten fiyat , ölü fiyatta. Ölmüş eşek kurttan korkmazmış. Hissenin ölüsü 7-8 TL zaten.
Neden korkacam. Düştükçe ekleme yapmayı planlıyorum. Acelem yok.
Elbet , olması gereken fiyata gelecek. Naçizane tavsiyem , hissesi olanlar sabretsin. Satmasın. Speğin ekmeğine yağ sürmesin.
-
Bilanço tarihi yaklaştı. Değerleme raporları da muhtemeldir ki bilançolarla birlikte gelecek. Gelmek zorunda... ve akabinde öz sermaye göz kamaştırıcı gözükebilir...
O yüzden, şahsi fikrim... Biletimizi almadıysak alalım, kemerleri bağlayalım. Umarım güzel bir uçuş olur.
YGYO hareketine bakıyorum. ve TEKTU da buna güzel bir örnek diyorum...
Kişisel görüşlerimdir... Al-sat-tut tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
TRADER34
Bilanço tarihi yaklaştı. Değerleme raporları da muhtemeldir ki bilançolarla birlikte gelecek. Gelmek zorunda... ve akabinde öz sermaye göz kamaştırıcı gözükebilir...
O yüzden, şahsi fikrim... Biletimizi almadıysak alalım, kemerleri bağlayalım. Umarım güzel bir uçuş olur.
YGYO hareketine bakıyorum. ve TEKTU da buna güzel bir örnek diyorum...
Kişisel görüşlerimdir... Al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Ayni fikirdeyim
3,69 dan ekleme yapıp maliyetimi düşürdüm.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri