-
Tektu , bugün indirimli satışlar yapmadı. Yapsaydı , almak için pusuda bekliyordum.......
Neyse , belki şaşırır da Perşembe günü indirimli satış yaparsa , o zaman alırım.
-
Ahhh.... yalnız adam By Akıl , kimse de , senin yazdığın bu Tektu sayfasına yazmıyor , seninle dertleşmiyor.
Gerçi haklılar da , bu hisse yıllarca yatırımcısını sömürmüş , kar ettirmemiş , yüz güldürmemiş. Çoğu ky. lanet edip satmış. Bir daha da yüzüne bile bakmıyor.
Yazan , 2 kişi daha var. ( Trader34 ve kadiröz.) Onlar da Nadiren yazıyorlar.
Alta bakıyorum ; bir üye ( ben ) ve 0 ziyaretçi
-

Originally Posted by
By Akıl
Ahhh.... yalnız adam By Akıl , kimse de , senin yazdığın bu Tektu sayfasına yazmıyor , seninle dertleşmiyor.
Gerçi haklılar da , bu hisse yıllarca yatırımcısını sömürmüş , kar ettirmemiş , yüz güldürmemiş. Çoğu ky. lanet edip satmış. Bir daha da yüzüne bile bakmıyor.
Yazan , 2 kişi daha var. ( Trader34 ve kadiröz.) Onlar da Nadiren yazıyorlar.
Alta bakıyorum ; bir üye ( ben ) ve 0 ziyaretçi
Merhaba, sürekli ve hergün defaten yazmayı doğru bulmuyorum. Size de önermiyorum. Günlükçülere dikkat çekmekten bir işe yaramıyor. Bunun da hisseye bir katkısı yok uzun vadede. Yolumuz bir… Bence bekleyelim ve güzel günler görelim…
Sevgiler.
-

Originally Posted by
TRADER34
Merhaba, sürekli ve hergün defaten yazmayı doğru bulmuyorum. Size de önermiyorum. Günlükçülere dikkat çekmekten bir işe yaramıyor. Bunun da hisseye bir katkısı yok uzun vadede. Yolumuz bir… Bence bekleyelim ve güzel günler görelim…
Sevgiler.
Çok yazıyorum , Doğru söylüyorsunuz. Fakat , yazsam da , hisse yükselmiyor, yazmasam da yükselmiyor. Çoğu hisse uçtu , gitti.
Neyse , yazmaya biraz ara veriyorum.
Son düzenleme : By Akıl; 02-05-2024 saat: 17:29.
-

Originally Posted by
By Akıl
Çok yazıyorum , Doğru söylüyorsunuz. Fakat , yazsam da , hisse yükselmiyor, yazmasam da yükselmiyor. Çoğu hisse uçtu , gitti.
Neyse , yazmaya biraz ara veriyorum.
👏 sabrımız, selametimiz olsun… takaslar yine çok güzel…
-

Originally Posted by
TRADER34
👏 sabrımız, selametimiz olsun… takaslar yine çok güzel…
Hayırlısı artık
-
Tarihi zirve, 2007 yılında 4$. Şu an ise sadece 0,11$ yani 3,79 TL... Şahsi hedefim lot adet fiyatta 161 TL'dir (5$).
Yatırımcı tavsiyesi değildir. Al-sat-tut tavsiyesi değildir....
1.jpg
-

Originally Posted by
TRADER34
Tarihi zirve, 2007 yılında 4$. Şu an ise sadece 0,11$ yani 3,79 TL... Şahsi hedefim lot adet fiyatta 161 TL'dir (5$).
Yatırımcı tavsiyesi değildir. Al-sat-tut tavsiyesi değildir....
1.jpg
Trader 34 Kardeş , bence böyle büyük hedefler yazmasak mı. Bu hedefleri görenler kağıda hücum ederlerse , spek hisseyi götürmez.
Sevgiler.
Son düzenleme : By Akıl; 03-05-2024 saat: 11:37.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri