Ky kurumlarý iþyat garanti ziraat satýþa geçtiyse çýkýþ yakýndýr kesinlikle þahsi yorumdur sesli düþündüm
Ky kurumlarý iþyat garanti ziraat satýþa geçtiyse çýkýþ yakýndýr kesinlikle þahsi yorumdur sesli düþündüm
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Al sat tut tavsiyesi asla deðildir ama görünen köy de kýlavuz istemez gençler. Aylýkta bakýn ne diyor. YTD
1D567B80-8B11-4901-B4F1-F707DA67F8D8.jpg
3 aylýk bilançosunda güzel kar açýklayacaðý söyleniyor. Cuma günü naçizane 3000 adet 1,55 TL. den aldým. Elimde biraz bulunsun diye düþündüm.
Bu kaðýtda 1 hafta içerisinde çok güzel silkeleme yaptýlar. Dirayetli olanlar dalda tutundu. Þirket kýsa zamanda kredi yapýlandýrmasýný da sonlandýracaktýr. Krediyi en az 5-10 yýl arasýna yayabilirse kira gelirleri ile borcunu öder.
Neredeyse istisnasýz herkes kýsa vadede bu kaðýdýn yükseleceðini söylüyor, huylandým ben. Sanki alýcý kalmamýþta talep toplanýyor havasý esiyor gibi resmen... Yatýrým tavsiyesi deðildir...
1.90 geçilmeden kimse hayal kurmasýn. bir yýldýr 1.40 ile 1.90 arasý gidip geliyor.
yurt dýþý piyasalar cuma güzel kapadý. yarýn yeþilleneceðiz...1.61 önemli direnç geçilirse alýþlarýn devamý gelir.
Yer Ýmleri