Son durum nedir?
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþlar ben backqround hoca diye bir abimiz var onun sayfasýný takip ediyorum.Hisseyi ona sorduðumuzda 0.80 seviyelerini hedef göstermiþti.Þimdi yazdýðý yerde son durum hakkýnda yeni bir yorum daha yapmýþ yorumu aynen aþaðýya ekliyorum.
mavan Nickli Kullanýcýdan Alýntý: 12/11/2018
Deðerli hocam Dün VAKKO almýþtým bugün 3,00 ALTINA ÝNÝNCE stoplayip OSTIM e yanaþtýk .BUNUNLA ÝLGÝLÝ YORUMUNUZU RÝCA EDÝYORUM.YAKIN STOP VE DÝRENÇLERÝNÝ YAZMANIZ MÜMKÜN MÜ?
BackqRound cevap 12//11/2018
OSTIM HÝSSESÝ DÜN 0.91 SEVÝYELERÝNE KADAR GERÝLEMÝÞ GÖRÜNÜYOR.ÝKÝ GÜNDÜR HÝSSEDE BEDELLÝ SERMAYE SONRASI BEDELLÝYE KATILMAYAN HÝSSEDARLARIN RÜÇHANLARI SATILIYORDU VE BU DÜN SONA ERDÝ.BUNDAN SONRASINDA 1 TL BÝRÝM FÝYATTAN SATILAN 15 MÝLYON LOTU YENÝ ALICILAR NE ÞEKÝLDE KULLANACAK BUNUN ÝYÝ TAKÝBÝNÝN YAPILMASI GEREKÝR.DÜN ANA TAHTADA GERÝ ÇEKÝLMENÝN NEDENÝ A PAZARINDA HÝSSE SATIP , B PAZARINDA 1 TL ÝLE MÜÞTERÝ BULMAKTA ZORLANAN RÜÇHAN MALLARIN ALIMI ÝÇÝN NAKÝT ÇIKARMAK AMAÇLI OLDUÐU AÞÝKAR.YOKSA KÜÇÜK YATIRIMCI ORDAN 1 LÝRAYA ALACAÐI MALI ANA TAHTADA 0.92 SEVÝYESÝNDEN ALABÝLÝRDÝ.DEMEKKÝ SATILAN MALI ALANLAR TOPLU ÞEKÝLDE ALIM YAPTIKÝ BUDA ÝLERÝYE DÖNÜK BÝR PLANIN PARÇASI OLABÝLÝR.ÞUAN TAHTA SIÐ OLDUÐUNDAN MALÝYET DÜÞÜRME ,YATIRIMCIYI SIKMA ADINA BÝRAZ DAHA BASKILAMA YAPILABÝLÝR.ÞUAN 0.91 SEVÝYELERÝNDE ÝÞLEM GÖREN HÝSSE BÝRAZ DAHA AÞAÐILARA 0.80 SEVÝYELERÝNE KADAR GERÝ ÇEKÝLEBÝLÝR.BU SEVÝYELERE KADAR OLASI GERÝ ÇEKÝLME SONRASI PARÝTE YUKARI HAREKETTE 0.96 / 1.00 VE 1.04 SEVÝYELERÝNÝ HEDEF ALABÝLÝR...
BackqRound yeni yorum 22/11/2018
AÞAÐIDA 0.80 OLARAK BELÝRLEDÝÐÝMÝZ DÜÞÜÞ HEDEFÝNÝN 0.79 SEVÝYESÝNDE TAMAMLANMASININ ARDINDAN YUKARI YÖNELEN HÝSSE 22.11.2018 TARÝHÝ ÝLE BUGÜN YUKARIDA 1.07 SEVÝYESÝNÝ TEST ETMÝÞTÝR.
SON DURUM ÝLE KADEME ANALÝZÝ...
![]()
Bana eyvallah herkese hayýrlý bereketli olsun
kademeler o kadar hýzlý dönüyor ki yakalayabilene aþkolsun tavanda kitledi 600 bin civarý lot vardý bir anda satýþa geçti o lot
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
0,84 de, 0,82 alýþ verdim. Alamadým. Sonra 0,88 de 0,86 dan alýþ verdim alamadým. 0,02 fark yüzünden %25 kar kaçýrdýk. Nasip...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri