bilanço hareket saman alevi gibi hikaye oldu
bilanço hareket saman alevi gibi hikaye oldu
Bilanço detaylarýný da açýklasalar inceleyeceðiz , esas faaliyet karý mý yoksa daha önce satýþý yapýlan dükkanlarýn muhasebeleþtirilmesi mi? Bana bu þirketin yaptýðý hiçbir þey inandýrýcý gelmiyor
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Sizde de benim ilk hisseyi aldýðýmdaki düþüncelerimi sezdim. Bende geçen yýl fiyat diplerde,yeni bedelli yaptý, süper kar açýkladý diye girmiþtim kaðýda, yaklaþýk 1 yýldýr fare kapanýndaki fareler gibiyim. Bizim borsada bilanço v.s hikaye þirket sahibi/spek git der kaðýt gider. Dolar yada altýnýn böyle olacaðýný bilsem geçen sene seçim açýklamasý akabinde stop koyar çýkardým. Þimdi ancak veryansýn ediyoruz. Demem o ki 2-3 sene önce satýlan binayý yeni koyarsan bilançoya kar açýklarsýn. Bize yeni proje , yeni ortaklýklar , yeni satýþlar lazým yada speðin bu kadar mal bana yeter demesi lazým baþkasý kurtarmaz en azýndan beni. Twitterda ele verme operasyonundan ileri geçmez yapýlanlar
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
spekler istemeden hiç bir yere gitme sansý yok bizim dememizle gitmiyor hepsi boþ laflar onlarýn keyfini bekleyeceðiz
Ýyi bekleriz o zaman [emoji16][emoji16][emoji16]
0.83lerde gerdiler 1.22ye gitti, 1.06da gerdiler 1.45e gitti. Bakalim 1.17de geriyorlar yine nereye gidecek... Zaman herseyin ilaci...
Yer Ýmleri