Özellikle zararda olduðum hisselerde 10. maddeyi sürekli uyguluyorum maliyet düþürme adýna ,diðer hisselerde iþe yaradý fakat bu Ostimde ne zaman maliyet düþürsem dahada düþtü býktýrdý artýk
Özellikle zararda olduðum hisselerde 10. maddeyi sürekli uyguluyorum maliyet düþürme adýna ,diðer hisselerde iþe yaradý fakat bu Ostimde ne zaman maliyet düþürsem dahada düþtü býktýrdý artýk
Bu serefliler piyasadaki kaðýtlarý tek tek sayip takip ediyorlar. Kimseye para kazandirmaz bu k.ni bozuklar. Bu saatten sonra bu kaðýdý almak g.ri zekaliliktir.
Not: Yazdýklarýmýn tamamen kendi düþüncelerim olduðunu söylemeye gerek yok sanýrým. burada yazýlanlar ile yatýrým kararý alanlar, önce bakýrköy ruh sinir hastanesinden randevu alsýn.
Ostim Yöneticileri yatýrýmcýsýný bu duruma düþüren kiþilere hitaben .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .
bazen bu noktalar yazýlmak istenilen olayý daha iyi anlatýr. Yatýrýmcýsýný bu duruma düþüren yöneticiler noktalý yerlere ne geleceðini iyi bilir
Ostim kanatlanmýþ
Azýcýk yükseldi ya, lanet okumalar/hakaret etmeler ÞÝMDÝLÝK durdu.
Eðer yükseliþ devam ederse birkaç gün öncesinin lanet/beddua tacirleri bu sefer methiye/övgü zincirlemesine baþlar...
Komik!!!
O boþluklara herkes önce kendi bilincini/bilinçsizliðini yazsýn.
Sonra da þirket sahiplerine/sorumlularýna deðil kendi adreslerine postalasýn!
Süslü kelimelerin arkasinda ki kadraj da ne oldugu az çok belli olan kalýn kafalarýn anlayamayacaðý iþlemler dönüyor. Farkýnda mýsýnýz? Acaba.
Not: Yazdýklarýmýn tamamen kendi düþüncelerim olduðunu söylemeye gerek yok sanýrým. burada yazýlanlar ile yatýrým kararý alanlar, önce bakýrköy ruh sinir hastanesinden randevu alsýn.
Bu haberin paylaþýmýndan sonra kimse yorum bile yapmamýþ.. ilginç
Lenovo A6020a46 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri