haydi bakalým forum boþ kalmasýn hareket gelsin
haydi bakalým forum boþ kalmasýn hareket gelsin
KAP *** OSTÝM ENDÜSTRÝYEL YATIRIMLAR VE ÝÞLETME A.Þ. *** OSTIM *** Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Gayrimenkul Satýþ Görüþmelerine Baþlanmasý Hk
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Mülkiyeti Þirketimize ait olan ve Ostim'de bulunan 42714 ada 2 parsel, 17177 ada 1 parsel ve 42782 ada 1 parseldeki
gayrimenkullerinsatýþý için iyi niyet protokolü imzalanmýþtýr. Ýmzalanan iyi niyet protokolü kapsamýnda
gayrimenkullerindeðerlemesinin yaptýrýlarak fiyatýnýn belirlenmesi ve 2019 yýlý sonuna kadar satýþ iþlemlerinin
gerçekleþtirilmesihedeflenmektedir.Geliþmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.Saygýlarýmýzla...
-KAP-
Satýlacak parsellerin 2017 deðerleme raporuna göre toplam bedeli 40 milyon tl aradan 2 yýl geçmiþ %30 daha artýþ olsa yaklaþýk 50 milyon tl lik bir satýþ olacak 2 hafta içinde bakalým fiyat nerelere gelicek 2 haftada?
Ostim, 2012 tarihinde yapmýþ olduðu düzeltmesini kanimca sonlandýrmýþ bulunmaktadýr. 17 telde iken operasyon yiyen hisse, ara sýra cýlýz çýkýþlar yapmýþ olsada istikrarlý bir düþüþ ile 0.88 kuruþa kadar gelmiþtir. Bundan sonra ilk hedef geçen hafta deneyipte geçmediði 2 tele ve ardýndan 2.90 ve 4.20 olacaktýr. Ýkili dib 1.73 onaylanmýþ olup, buda yukarý çýkýþýn istikrarlý bir þekilde devam edeceðinin göstergesidir. Sabýr eden bu hissede iyi getiriler elde edeceðini düþünmektedir.orta ve uzun vadede 7 veya 10 tlelik rakamlar hayalmý? bekleyip heb beraber göreceðiz.
terkedilmiþ teksas kasabasý gibisin ostim. vefa bozadýr
uçuþun devamý geliyor, yerinizi koruyun.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Yer Ýmleri