Hisse ile ilgili tabikide araþtýrmalarým oldu belli miktar saðlam þirketlerde de yatýrýmým var. Kaðýdýn sadece temele, tekniðe göre gitmediði gitmeyeceði de uzun vadeli grafikte görülmekte. Ben sadece þirketi tanýyan bi arkadaþýmýzdan belli hususlarda kýsa bilgi istedim. Ondan sonrasý herkesin kendi aklýna kalmakta. Yine de teþekkür ediyorum cevap verdiðiniz için.
3 kuruþ kazanalým dedik.onu bile çok gördüler.5 kuruþumuzu çarptýlar.ostimin yakýnýndan bile geçersem tövbe.adamý günaha sokuyorlar.
Son düzenleme : piton123; 06-01-2020 saat: 22:08.
yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.þahsi deðerlendirmelerimdir.
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðýnýn oluþturulmasý.
2 - Genel Kurul tutanaklarýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi
3 - Gündemin 5'inci maddesinde görüþülecek olan; Satýþ iþlemine iliþkin olarak "Önemli Nitelikteki Ýþlemlere Ýliþkin Ortak Esaslar ve Ayrýlma Hakký Tebliði" (II-23.1)'nin "Ayrýlma Hakký Kullanýmý" baþlýðýný taþýyan 9. maddesinin 4. fýkrasýna göre;
4 - SPK'nun II-23.1 Tebliði'nin "Ayrýlma hakkýnýn kullanýmý" baþlýðýný taþýyan 9'uncu maddesinin 5'inci fýkrasý hükümleri dâhilinde; "Ayrýlma hakký" kullanýmýnda "Satýþ" iþlemine olumsuz oy kullanarak muhalefet þerhlerini Genel Kurul Toplantý Tutanaðýna iþleten pay sahiplerinin paylarýna ait ayrýlma hakký kullanýmýnda, Þirketimizin katlanmak zorunda kalabileceði toplam maliyet ile ilgili olarak 5.000.000 TL nominal deðerli pay ile sýnýrlý olmak kaydýyla üst sýnýr getirilmesi þeklindeki Yönetim Kurulu kararýnýn görüþülmesi ve karara baðlanmasý.
5 - Þirketimizin Ostim'de bulunan 42714 ada 2 parsel, 17177 ada 1 parsel ve 42782 ada 1 parseldeki gayrimenkullerimiz KDV hariç 46.296.296,30 TL karþýlýðýnda Ýstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfý Ýktisadi Ýþletmesi'ne satýlmasýnýn Genel Kurulun onayýna sunulmasý.
6 - Gündem'in 5.maddesine olumsuz oy kullanan ve muhalefet þerhini Genel Kurul Toplantý tutanaðýna iþleten pay sahiplerimizin "paylarýnýn" ("oy haklarýnýn") miktarýnýn, gündemin 4'üncü maddesinde karara baðlanan "Üst Sýnýrý" aþtýðýnýn belirlenmesine baðlý olarak satýþ iþleminden vazgeçilmesinin veya üst sýnýrýn, Gündem'in 5. maddesinde kullanýlan olumsuz oylar miktarýnda deðiþtirilmesi sureti ile satýþ iþleminin gerçekleþtirilmesinin bir kez daha Genel Kurul'un onayýna sunulmasý.
7 - Dilek, temenni ve kapanýþ,
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Þirketimizin Ostim de bulunan 42714 ada 2 parsel, 17177 ada 1 parsel ve 42782 ada 1 parseldeki gayrimenkullerimiz KDV hariç 46.296.296,30 TL karþýlýðýnda Ýstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfý Ýktisadi Ýþletmesi'ne satýlmasýnýn Genel Kurulun onayýna sunulmasý.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/808053
Bugün düþen haber den nasýl etkilemek yarýn yorumlayacak varmý?
Hergün ufak ufak eriyoruz nereye kadar bu gidiþ delik büyümeye baþladý ha bugün ha yarýn bunaltti iyice Kahrolsun ABD mahfetti beni[IMG][/IMG]
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oluyor laaaynnn[IMG][/IMG]
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsacý emine boztunaya sorun 0,88 krþtan 1,80 e gelmiþ olan senedi yok 3 e gidecek yok 4 e gidecek diye takipçilerine aldýrttý 90.00 den fazla takipçisi varmýþ 100.000 bin kiþi olsa her bir kiþi 1000 er lot alsa kaç lot eder var sen hesapla senet ne güzel gidiyordu olan ben ve benim gibi 2 sefer bedelli artýrýma katýlmýþ 3 yýldýr senette bekleyenlere oldu yazýk oldu beklediðimiz yýllara ha bu arada sadece ben kazanayým diye kýskançlýk yapýyor deðilim emine haným senet söyliyecekse bist 30 dan söylesin iþte o zaman hora geçer git thyao dan petkimden bankalardan dilediðin kadar al ama böyle derinliði olmayan yayla enerjiden ostimden alýrsan adamý yamulturlar bu arada sözlerim kesinlikle size deðil genel konuþuyorum. yayla ve silverlinedede yamulanlar oldu.
Yer Ýmleri