1.50 1.080.000- 1.51 860.000
1.50 1.080.000- 1.51 860.000
“Benim kudretimin ulaþtýðý yere onlarýn hayalleri bile ulaþamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Þirketimizin 12.10.2017 tarihli Tasarruf Sahiplerine Satýþ Duyurusu ile yeni pay alma haklarýnýn kullanýlmasýndan sonra kalan B Grubu toplam 2.427.820,798 TL nominal deðerli paylarýn 16-17 Ekim 2017 tarihlerinde Borsa Ýstanbul Birincil Piyasa'da halka arz edileceðini KAP'ta duyurmuþtuk.
Birincil Piyasa'da gerçekleþen halka arz iþlemleri kapsamýnda, yeni pay alma hakký kullanýmý sonrasý kalan B Grubu paylarýn tamamý bugün itibariyle satýlmýþtýr.
Yeni pay alma hakký kullanýmý sonrasý kalan A Grubu paylarýn Talep Toplama yöntemi ile satýþý pay baþýna 1.48 TL fiyattan Þirket merkezinde devam etmekte olup, satýþ iþlemleri 17.10.2017 tarihinde saat 17:00'de sona erecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygýlarýmýzla…
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/635597
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Takas paylaþma imkaný olan bir arkadaþ var mýdýr ?
ostým takas.jpg
Son 2 hafta..
Fatih Sultan Mehmet
Bu þirketin alayý gaydýrý gubbak iþler üzerine kurulmuþ. Geçen Ofim Ýþ Merkezi için Bankasya'dan 10 milyon Avro borç aldýlar diye yazdým. Biri de cevap yazmýþ. O borcu Halkbank'tan aldý diye.
Yahu kardeþim. Süreci biz biliyoruz. Sen hiç merak etme. Ostim Bankasya'ya olan borcunu ödemek için Halk bankasýndan borç aldý. Tabii bunu þimdi kimse bilmiyor sanýyor. Çünkü bank Asya ile Ostim yönetimi arasýndaki iliþki ortaya çýkmasýn diye.
Bank Asya hesaplarý didik incelenirken hesap trafiðinde bu bilgiye nasýl ulaþamadýlar 2 yýldýr bir de nükleer tesis kurulmasý için OSTÝM aday gösterilmiþ gel de çamur at bedelli ile gelen para sayesinde kredý borçlarýný kapattýktan sonra yatýrýmcý yok pahasýna satýp kurtulsun en iyisi...
Fatih Sultan Mehmet
Yer Ýmleri