Black07-ayýboða,Dünya kadar küfür edeceðinize 50-100-200.000 lotcuk yýðmanýz lazýmdý,görmeniz lazýmdý birbirlerine pas attýklarýný,25-26 yýllýk borsa kurtlarýný takip edeceðinize abidik gubidiklerin peþine düþersiniz,hisse yazýþmasý yapmadýðýmdan küfürlerinizi yönetime bildirmedim![]()
katýlýyorum size kahvehane aðzý ile yazýþanlar isimleri nicleri belli burda ben tabana inen hisseden aldýðýmý yazýca benden ukala tavýrlar ile ekran resmi at inanalým diyen kendini sözde borsacý zanneden çok bilmiþ adamlardan çýt çýkmýyor forumdan kaçmayýn gelin de yazýþalým ekran Resmi isteyen o ayýboga nicli eleman özelden atýmýcam sana o resmi aha bu foruma koycam o zaman ikna olursun....gel iki laf et þurda kaçma gel
Baþarýnýzý kafanýz deðil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktýr. Peter Lynch..
Emirlere bakýyorum tek emir 1.1 milyon var gerisi sanýrým ky farklý kurumlardan daha bir hafta önce 78-80 iken raðbet etmeyenlerin izdiham yaratmasý kaygý verici. Maliyet yukarýlarda bende mecburcuyuz anlayacaðýnýz, keþke Refaba yada brokers gibi rahat olabilsem
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
hisse düþünce eleþtiren arkadaþlarýn payý büyük bu yükseliþte. birilerine ikaz oldu.
Neredeyse 6 milyon lot alýþ emri ile günü kapattýk yarýn ola hayrola. Hayýrlý akþamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri