Doçenin maliyeti yüksekti bu fiyatlardan satmasý isinde allem gullem var. Kaðýt 1.30 lara giderken almisti.
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þimdi bu verdi dairesi karý spk karý olacaksa temettü daðýtýr mý gerçekten????
sermayesinin yarýsý kadar kar göstermiþken niçin yerinde sayar ki?..
gerçekten yatýrýmcýlar inanmýþ olsa fiyat garip deðil mi?..
veya bunu fýrsat bilen spekler nasýl tepkisiz kalýr?..
web sitesine bakýnca milyar dolarlýk havasý var realite 20 milyon etmiyor hangisi doðru???
Bilgiye ulaþ aklýný kullan tavsiyelere uyma
Hocam kar yazmasý daha önce satýlan ostim prestij dükkanlarý ve diðer sattýðý dükkanlarýn yeni muhasebeleþtirmesinden gelen karlar, ayrýntýlý bilanço ve finansal tablolar geldiðinde daha derinlemesine inceleme fýrsatý bulacaðýz ancak 24 milyon lira kar açýkladýðýnda kaðýt önce 1,59 u görmüþ(08/08/2018 - 35.9 milyon hacim) daha sonra düþüþ fýrtýnasý gelmiþ arada tepkiler gelsede 77 kuruþa kadar gerilemiþ. Her ne sebeple olursa olsun kar yazmasý çok güzel ancak temettü imkansýz gibi geliyor. Kýsa vadeli borçlar her ne kadar bedelli ile kapatýlacak açýklamasý yapýlmýþ olsada uzun vadeli 86 milyon lira borcu olan bir þirket söz konusu bize temettü yerine saðlam yatýrýma harcasýn borçlarýný kapatsýnÞirketin zihniyet önemli hocam bir senede 2 kez bedelli yapan þirketten açýkçasý zarar çýkmasý haricinde çok þey beklemiyorum. Bunu beklerken eldeki tukaþ ve albarakayý sattým biri 3 e biri 2 ye katladý sýrf zararýna iþlem yapmayayým diye sinir hastasý etti beni, sabrýmýn sonundayým
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Konsolide 3.530,586 kar gelmis. Gecen seneye göre iyi. 9 ayliga gore kotü.
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doçe 31.01.2019 da 1.31 maliyetle aldigi 4.173.000 lot malý neden 19.02.2019 tarihinde 4.573.000 malý 1.178 maliyetle satsýn. Bu iþte farklý seyler var. Ama ne?
Yer Ýmleri