Sirket kaptaki haberinde yeniden kredi yapýlandýrmasinda bulundugu bildirdi ayýn 23de kaptaki haberinde artýk tünelin ýþýgýný görecek mi bakalim
2.00 ustunde kaldýkça yön yukarý ýlk etapta 2.10 sonra 2.80 ler olasý ytd
Uzundur izlerim son alýþýmda da karla çýktým þükür, saðý solu belli olan bi kaðýt deðil bu, alýrken dikkatli olun. Çok bekletir genelde...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
2.03 ustune atýp kalýrsa ivmelenmesi muhtemel ytd
Harekete devam haftaya kral sen olacaksýn.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cum...irligi/1720262
Daha önceki bu tür haberlerde þirket konuyu üstlenmedi ve þirketin hisse fiyatýný etkilemedi. Ossa ( ostim savunma ve havacýlýk kümelenmesi) iliþkili bir haber ancak yine de geliþmeleri takip etmeli.
Ayrýca 4 Þubatta arazi satýþýnýn genel kurulda onaylanma toplantýsý var çoðunluk saðlanamazsa 6 Þubatta bu konuda hissede olanlar için takip edilmeli
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Daha önce çýkan haberleri þirket sahiplenmedi ancak þirketi yakinen tanýyan biri olarak ostim savunma sanayii kümelenmesi için gereksinimleri 3 yýldýr saglamak için yogun çalýþtý ve sonuna geldi. ne mi bu gereksinimler? Ostim teknokent, ostim teknik üniversitesi ve nihayet savunma sanayi müsteþarlýðý ile imzalanan bu anlaþma
Ayrýca ostim finans da savunma sanayinde yer alacak kobilerin finans destegini saglamak üzere kuruldu. Kýsacasý her þey tamam. sadece arkanaza yaslanýp bu hazýrlýklarýn helvaya dönüþmesini beklemek kalýyor
Yer Ýmleri