Uv vade yatýrým için.trader,kv,ov için deðil.Uzun vade için tüm borsayý a dan z ye bilmem gerektiðini düþünmüyorum.Bedelliyle ilk kez karþýlaþtým.O yüzden bu konuda eksiðim var.
Bilgilendirme için herkese teþekkürler.
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : ALÝ DAVARCI; 27-09-2017 saat: 23:40.
Zamanýnda halk sigortada bedelli yapmýþtý,bu her 2 hisse ayni sýnýfa dahildi SÝP olarak,devamlý birbirlerini takip ederlerdi,halk bedelli sonucu 3 tl cývarýndan 1.50 yapmýþtý ve peþinden bir müddet sonra 4 üzerine atmýþtý,halk bankasý olayý ile 2.70'e inmiþti,benim trade hissemdi bana epey kazandýrmýþtý,þimdi bedelsiz açýkladý 1.80 cývarýnda fiatý,bunlarý neden yazýyorum,çünkü buda öyle bir hareket yapabilir,sigortanýn arkasýnda halkbankasý var,ama bununda giriþtiði iþler var...hisse eskiye göre bölünüþüne göre 2 altýna inmiþ deðil,zatende hiç inmemiþti,sadece deðdirme yapmýþlardý...ytd.
Hissenin eskiye göre tepe noktasý 15-dibi ise ortalama 1.50,buranýn altý ne olur bilemiyoruz,1.50 kýrýlýp aþaðýya salarsa eski hesapça 2 kýrýldý demek !!!
Þu an 1.50 destek noktasýndan sadece 7 puan yukarýda,R'lerin son gününe 11 gün var,böyle zamanlarda son bedelli katýlýmýna daha zaman varsa hisselerde baskýlar bir müddet devam eder, anca R tahtadan kalkacaða yakýn hareket baþlar...Zorenin bedellisine girmiþtik,aylarca bizi fýtýk etti,1.3-1.17 arasý gtgel yaptý,1.20 bile yapmadý,sonra 1.20 üstüne attý zar,zor ,kýzdým 1.21 3/1 kadarýný postaladým peþi 1.30-40,zaten hesaplarým 1.40 üstüneydi çoðunu postaladýk gitti,peþi malum 1.70 gösterdi,þimdi borsanýn sert düþüþü ile 1.50 cývarýnda gezeliyor,sanýrým ortalama %40 pirim yapmýþ...bunun eski hesapça psikolojik rakamý 2,mutlaka orayý yoklayacak,sadece sabýr,tabiki olumsuzluklarýda dikkate almak kaydýylan,malum ortam çok kötü !!!...ytd.
Ýyice sýktýlar,sanýrým aþaðýda 1 tl R var,birazda ondan baský !!!...tamamda insanda biraz onur olur,hiç olmazsa yalandan insan 1.70 yaptýrýr oraya demir atar !!!
Satmayý düþünen de satamadan kalmýþtýr, amaç o belki de. saldýkça salýyor
Son düzenleme : Oblomov; 29-09-2017 saat: 16:46.
Yer Ýmleri