Originally Posted by DeliKAN Hani... senin bu topik google listelerine girmiş mi diye bakmıştım.. Girmemiş henüz.. Karşıma ilk çıkan sonucu da buraya yazdım ki, başka arkadaşlar da google'da arama yapmasınlar diye... Yani.. Takipteyim.. google buradan yazılan yazılar hemen giriyor mu enterasan bir takipçi özelliğin var korkutuyorsun beni
Originally Posted by rumenigge google buradan yazılan yazılar hemen giriyor mu enterasan bir takipçi özelliğin var korkutuyorsun beni Boşver sen bu topiği..... bu pek izlenmez.. Gel şöyle iki topik aç... "Dolara HAYIR" ve " Hollandanın Almanyanın tavrına HAYIR" Bunnar daha çok tutar gibime geliyor....
@DaveRunally
Originally Posted by DeliKAN Boşver sen bu topiği..... bu pek izlenmez.. Gel şöyle iki topik aç... "Dolara HAYIR" ve " Hollandanın Almanyanın tavrına HAYIR" Bunnar daha çok tutar gibime geliyor.... raytin kaygım yok topiclere reklam alsam olurdu dediğin doğruları anlatma dışında bir amacım yok
Originally Posted by rumenigge doğruları anlatma dışında bir amacım yok Ama... ne hikmetse amacına ulaşamıyorsun... biraz daha çalış..... daha çok çalış.... Aç bir iki topik daha...
Forum Rules
Yer İmleri