Þahi toplarý onlarýn anasýnýn..... girsin o zamangodoþlar n kendileri niye bu fiyattan alým yapýp bildirmiyorlar mýþ aqçlarý.
Þahi toplarý onlarýn anasýnýn..... girsin o zamangodoþlar n kendileri niye bu fiyattan alým yapýp bildirmiyorlar mýþ aqçlarý.
500 milyon kar etse ne.. ZÝHNÝYETLERÝ BOZUK Ý... LERÝN. þu fiyattan neden bir tanesi bile hisse alýmý yapmýyor. Sahip çýksana hisse e. Sonra yönetim gideri, huzur hakký... Huzurunuz kaçar inþ.
3-5yýl sonra deðerlenecek dersen bu günler fýrsat tabi de!! Bu yhdler kuruþ koklatmaz..
ADAM BAÐIRA BAÐIRA KURUMSAL yatýrým ilklerine baðlý deðiliz diyor demek ki mal istiyorlar
bizden senden deðil ortaklarýn mallarý paylaþmalarý lazim
ihracat için cicili bibili biraz pazarlamacýlar girsin þirkete
birde saðý solu biraz temizlesinler çok pisti limaný beðenmedim
hazýr piyasa deðeri 180 milyon usdlere düþmüþken satýn gidin þirketi diyesimiz vardý toplantýda da ok kalabalýktý diyemedik
birde bunun 20 katý piyasa deðerli þirketin genel kurullarý bu kadar nizama uyularak yapýlmýyor
bunda heralde biri fena haþlamýþ zamanýnda ankaradan biri gelip yönetiyormuþ ilginç vesselam.
Teyfik Bilgin On numara bir adam yalnýz.
o olmasa iþimde olmazdý benim þahsen.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Google da bir torba gri çimento 28 lira (50 kg) bir torba beyaz çimento 60 lira yazýyor. O zaman kabaca hesaplarsak 20 torba bir ton çimento 20x28:560 lira, 3,1 milyon ton çimento: 3,100,000x560:1,76 milyar, %10 kar býraksa 176 milyon kar demek, iç piyasaya hiç mal vermese, diðer kira gelirleri ve Ünye temettüsü hariç, nasýl hesap 😀
Ýç piyasaya perakende satýþ fiyatý ile yurtdýþýna toptan ihraç fiyatý arasýnda ciddi fark olmasý lazým. En azýndan KDV ve perakendecinin kar marjýndan kaynaklanan fark var. 3.1 milyon ton kaç alýcý tarafýndan yüzde kaç iskonto ile alýnýyor orasý da ayrý.
Teþekkürler hocam, dediðim gibi google dan baktým, 2019 yýlý birim fiyatlarýný bu þekilde vermiþ site;
https://www.guncelfiyatlari.com/cimento-fiyatlari/
Yer Ýmleri